Ako sa obliecť na vašu druhú svadbu?

V súčasnosti sa smie takmer všetko. A v móde to platí hneď dvakrát. Módni návrhári nás ohurujú čoraz bláznivejšími a originálnymi kúskami. Muži si obliekajú sukne, ženy kravaty. Ak však treba byť aspoň trocha decentný, tak rozhodne na svadbe.
titulak_druha_svadba
Pomyselne sa spájajú do manželského zväzku dve duše. Oblečenie by malo celý obrad dopĺňať, nemalo by ho narúšať. No najmä pri druhej svadbe sa vynára mnoho otáznikov spojených s vhodným oblečením. Hoci sa dnes na rozdiel od minulosti hovorí, že nevesta môže byť za princeznú aj dvakrát, druhá svadba by nemala kopírovať tú prvú. 
Nevesty, nebuďte sklamané. Práve naopak, tešte sa! Druhú svadbu môžete využiť vo svoj prospech.
Obrovskou výhodou je, že ak zvolíte tie správne šaty, nejde o jednorazovú záležitosť. Svojho nastávajúceho presvedčíte, že sa oplatí investovať aj do kvalitnejších a drahších kúskov. Jednoduché šaty alebo elegantný kostým môžete v budúcnosti využiť aj na rôzne iné akcie. 
 
wwwelnovatocom

Keďže už máte dávno po svojej prvej svadbe, preukazovať nevinnosť v podobe tradičnej bielej nie je vôbec potrebné. Pri svojom druhom svadobnom outfite môžete zapojiť trocha viac fantázie a pohrať sa s farbami. Pravdepodobne viete, v akej farbe vám to „sekne“ najviac, a tak môžete pozdvihnúť váš celkový vzhľad o triedu vyššie. Voľnejší výber vám pomôže šaty lepšie prispôsobiť vašej osobnosti a štýlu.
 
wwwjcrewcom-2

Druhá svadba dáva zelenú dokonca aj milovníčkam nohavíc. Za princeznú ste boli na prvej svadbe a teraz sa nikto nenahnevá, ak stavíte na väčšiu pohodlnosť a eleganciu. Správne vybratý nohavicový kostým alebo overál môže niekedy zabodovať viac ako šaty. 

pronovias_150yamel 

Hoci máte pri druhej svadbe voľnejšie ruky, niektorým veciam sa treba širokým oblúkom vyhnúť. Ak patríte medzi tie šťastné ženy, ktorým aj po pätnástich rokoch padnú svadobné šaty ako uliate, venujte ich dcére alebo ich radšej nechajte visieť v skrini. Hrať sa na svoje mladšie ja nie je najlepšia voľba. Všetko treba robiť s mierou. Okrem toho, krásu ženy v zrelšom veku dokonale dotvorí práve jednoduchosť šiat a doplnkov.




Foto: Pronovias, elnovato.com, jcrew.com
Hana K. | 19.5.2014, 09:00