Svadobné šaty pre tehotné nevesty inšpirované 50. a 60. rokmi

Tiffany Rose, značka pod ktorou sa skrývajú piati skvelí módni dizajnéri, pôsobí na anglickom trhu už od roku 2003. Ich hlavným cieľom je poskytnúť budúcim mamičkám pocit jedinečnosti, elegancie a pohodlia zároveň.
titulka_tehotne
Tiffany Rose dokonca obliekla niektoré členky švédskej kráľovskej rodiny. Všetky kolekcie tejto značky sú inšpirované nestarnúcou klasikou 50. a 60. rokov, doplnené modernými prvkami. O tom, že dizajnéri vedia, čo tehotné nevesty chcú, svedčí nejeden úspech. A ani zďaleka nejde len o narastajúcu popularitu medzi vydajachtivými Angličankami. Ich šaty nájdete vo viac ako 80 krajinách sveta. 

Model Clara gown long

clara-gown-long

V jednoduchosti je krása. Model Clara jednoznačne potvrdzuje toto odveké heslo. Šaty v slonovinovej farbe nechajú dokonale vyznieť krásu nevesty. Jemne kopírujú kontúry nežného tehotenského bruška. No zároveň už na prvý pohľad vyzerajú veľmi pohodlne. Dajú sa skvele doladiť jemnými perlovými doplnkami a farebnou kyticou. 

Model Amelia Dress Long

amelia-dress-long

Pre tehuľky, ktoré chcú očariť nielen svojho nastávajúceho, sú ako stvorené dlhé šaty s jemnou čipkou. Nevesta v týchto šatách pôsobí nežne a zároveň veľmi rafinovane. Šaty sú ušité z elastického materiálu, takže sa prispôsobja zaoblujúcemu sa brušku. 

Grecian dress

grecian-dress

Ak máte chuť byť iná, rozhodne siahnite po týchto gréckych romantických šatách. Ramienka, okraj dekoltu a pás tvorí ružovo-zeleno-zlatý lem, ktorý pôsobí priam rozprávkovo. Je jednoduchý, no poslúži ako skvelý doplnok. Už vám stačí len malá ozdoba do vlasov a efektívny výsledok je zaručený.
Budúcej mamičke šaty takéhoto typu navyše poskytujú dokonalú voľnosť a pohodlnosť. Na chrbte sa viažu šnúrkou, sú teda rovnako dokonale prispôsobivé. Vhodné sú najmä na svadby v letných horúcich dňoch.

Jasmine silk gown long

jasmine-silk-gown

A nakoniec štipka extravagancie. Tiffany Rose po prvýkrát predstavuje potlač na hodvábnych šatách. Broskyňová farba podchytená na elegantnej sivej vyjadruje skutočného ducha leta plného vôní. Šaty dotvára ženský dekolt podviazaný sivou stužku. Ak si nepotrpíte na nevinnú bielu, možno vás osloví práve tento model. Určite vďaka nemu utkviete všetkým v pamäti.

Foto: archív Tiffany Rose 
Hana | 14.5.2014, 10:00