Čítajte nové jarné číslo on-line Časopisu Nevesta 2/2014!

Či už plánujete veľkú alebo malú svadbu, inšpirácie nie je nikdy dosť. Otvorte dvere do sveta fantázie a nechajte sa unášať na svadobných vlnách plných voňavých kvetov, trblietavých šperkov, nadýchaných šiat a perfektných oblekov.
2_2014_uputavky_portal_titulka_web
Chcete nasiaknuť svadobnou atmosférou a plní inšpirácie plánovať tú svoju? Tak horsa do čítania - čaká na vás 207 strán! Na každej sme si dali záležať a starostlivo pre vás vyberali len to najlepšie z najlepšieho :)

Nové číslo čítajte TU.

Archív vydaní si pozrite TU.



editoriál

tinka_editorial_web_1
Radiť, aby ste si nenechali od nikoho radiť, ako by mala vyzerať vaša svadba, môže vyznieť zvláštne, priznávam. Ale pokúsim sa vám opísať, ako to myslím. Ak plánujete svadbu a s touto šťastnou novinou ste sa podelili s rodinou a kamarátmi, zaiste ste si vypočuli už desiatky rád, čo a ako treba a čo bude zaručene najlepšie. Ak ste mali akú-takú predstavu o svadbe, pod vplyvom všetkých radcov sa radikálne mení. Z tej pôvodnej už nezostalo takmer nič, ešte aj svadobné šaty "musíte" mať biele, lebo vás mama s otcom chcú za princeznú a vraj tie módne kreácie si môžete dať potom voľakedy na ples. Svadba je taký ozajstný krok do dospelosti. Keď si na seba beriete časť zodpovednosti aj za šťastie svojho partnera. Vstúpte do manželstva ako dvaja dospelí ľudia, ktorí vedia, čo chcú. Nenechajte sa dirigovať od ostatných, aby sa vám nestalo, že sa na vlastnej svadbe budete cítiť ako hosť. Žite svoj vlastný život, prežívajte svoje vlastné radosti a starosti, a pocit naplnenia a šťastia sa jednoducho musí dostaviť. A ak vás pri tvorení vlastných svadobných predstáv v niečom inšpirujeme, bude to pre nás nesmiernym potešením.
Kristína  | 10.5.2014, 18:00