Zo zákulisia príprav jarného čísla on-line Časopisu Nevesta

Ak už máte nalistované nové, voňavé jarné číslo, nahliadnite aj do zákulisi, kde sa skrývajú desiatky šikovných profesionálov, bez ktorých by to nešlo. A rovnako bez dobrej nálady!
titulka_back
Začneme posledným fotením letnej story v svadobných oblekoch Marco Mirelli a v šatách z Wedding Avenue. Traja skvelí vizážisti si výborne poradili s troma svadobnými pármi. Všetko bolo dokonalé, len to počasie sa nám nepodarilo vybaviť... Takmer po celý čas pršalo, a dokonca aj krúpy padali. Ale na foto to nezistíte, aj keď sme všetko nafotili vonku :)

mm_back_1

Editoriál so Salónom Diva sme poňali vo francúzskom štýle. Štýlovú výzdobu a kytice sme zverili do rúk agentúre Kasolina a prekrásnu modelku Simonku/Heriett models do rúk Tomáša Vidu. V priestoroch Paláca Motešických a so šperkami Alo diamonds sa teda bude na čo pozerať :)

diva_zakulisie_kolaz_1u

Svadobné fotenie v šatách zo Salónu St. Valentino si s nami zopakovala herečka Lucia Bugalová Molnárová. Úlohu nevesty zahrala skvele :) Okrem nej si vychutnáte aj svieži zaláskovaný editoriál, v ktorom v šatách a oblekoch z aktuálnej kolekcie Salónu St. Valentino zažiaria Erika a Matúš/Heriett models. 

lucia_herecka_zakulisie_kolaz_1

Titulka opäť patrí jednej z vás, našich čitateliek. Výherkyni súťaže Tvár nevesta.sk s Mary Kay 2014 - Monike Majcherovej. Jemné žieňa, z ktorej vizážistka Mirka Breznoščáková a hairstylista Boris Bordács stvorili nádhernú nevestu, si fotenie naozaj užila. 

monika_titulka_zakulisie_kolaz_1

Fotenie neobišlo ani víťazku svadobných šiat AtlierDeCouture by nevesta.sk. Veronike sadli šaty ako uliate a v prezidentskom apartmáne Kempinski Hotel River Park Bratislava si zapózovala ako skutočná princezná.

vitazka_atelier_zakulisie_kolaz_1

Nové číslo bude okorenené aj štipkou extravagancie od vizážistu Tomáša Vidu. Špeciálna beauty story žiari farbami jari a leta. Nechajte sa prekvapiť :)  

tomas_v_kolaz_1

Nebude chýbať súťaž o svadobné šaty - tentoraz o dizajnérsky kúsok z dielne Daniely Hrabovskej. Mladá, talentovaná návrhárka pre vás vytvorila krásny kúsok, ktorý ručne zdobila 20 hodín!

back_zanetka_1

back_zanetka_2

A do tretice - víťazka súťaže o liposukciu s Centrom laserovej a estetickej medicíny v Nitre. Terézia okrem toho vyhrala aj svadobné boudoir fotenie. Aj keď bola trošku tréma, vznikli krásne foto v spodnej bielizni od saxana.sk.

boudoir_zakulisie_kolaz_1

Tip na svadobné líčenie v štýle art deco pre vás pripravila vizážistka Lucia Freundová. K tomu krásne art deco modely zo Svadobného salónu Provence a dokonalá atmosféra 20. rokov minulého storočia ožila aj na fotografiách. 

zakulisie_provence_1

Po titulke zimného čísla, ktorá zožala obrovský úspech, sme pre vás pripravili aj story na ľudovú nôtu v tradičných ľudových krojoch. Fotografie pochádzajú z kampane BADroom salónu a predstavujú kolekciu účesov pre rok 2014.

holloko_1

Veľké ĎAKUJEME všetkým, ktorí prispeli k vzniku nového jarného čísla!

Nové jarné číslo čítajte TU! 

Foto: Chriss by nevesta.sk
Kristína  | 9.5.2014, 18:00