Natalia Vodianova priviedla na svet štvrté dieťa

Ruská topmodelka Natalia Vodianova nepatrí medzi krásky, ktoré kvôli postave obetujú príležitosť byť matkou. V piatok 2. mája porodila svoje štvrté dieťatko, synčeka Maxima. Otcom je jej súčasný partner Antoine Arnault.
paris_fashion_dior_arrival7aad71ef2e1841c9b37747ab78e23f13
Príležitostná herečka má z predchádzajúceho vzťahu s Justinom Portmanom tri deti, Viktora, Nevu a Lucasa. Štvrté bábätko nebolo nečakané, Natalia po ňom veľmi túžila. O šťastnej správe informovala prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila fotografiu novorodencovej nožičky. "Na radosť hrdého ocka sa bábätku aj mne darí veľmi dobre. Ďakujem vám všetkým za vaše priania, chcela by som ich posunúť ďalej všetkým ženám, ktoré sú ešte v očakávaní. Užite si každú jednu minútu," napísala k fotografií a prezradila, že Maxim po narodení vážil 4,2 kilogramu a meral 55 centimetrov. 
Informáciu o tehotenstve modelky potvrdil jej partner, podnikateľ Antoine Arnault v novembri minulého roka. "Veľmi sme túžili dať Nataliiným trom úžasným deťom malého brata alebo sestru: a teraz sa to deje! Dúfam, že on alebo ona bude pekný alebo pekná po mame (a tiež, že bude mať rovnako nádherné srdce!!!), a že bude mať zmysel pre humor po otcovi!!! Prosííííím, len nie naopak!!!" napísal na sociálnu sieť Facebook.

Foto: SITA/AP
Zdroj: people.com, vogue.com.au
Nina M. | 7.5.2014, 14:00