MT-nabytok.sk - jednotka v on - line predaji nábytku

Zariaďujete si byt či dom? Plánujete vymeniť staré vybavenie domácnosti za nové? Vaše deti vyrástli a potrebujú väčšiu posteľ aj stôl. V každej z týchto situácií sa s dôverou obráťte na e-shop MT-nabytok.sk, prevádzkovaný spoločnosťou EXITERIA, s.r.o. - popredným on-line obchodníkom s nábytkom a bytovými doplnkami na Slovensku a v Českej republike!
mt_sedacia_zostava_surona
V e-shope MT-nabytok.sk si môžete vyberať z viac ako 4 000 položiek určených do vašich domovov i kancelárií. U väčšiny z nich máte možnosť zvoliť si požadované rozmery, farbu a ďalšie parametre nábytku. Nájdete tu kvalitné produkty z dreveného masívu alebo moderného lamina do kuchýň, spální, kúpeľní, obývacích aj detských izieb a mnoho ďalšieho tovaru.

Vlastná doprava aj rýchla montáž

Okrem prvotriednych materiálov a poctivého spracovania ponúkaných výrobkov prevyšuje MT-nabytok.sk svojich konkurentov predovšetkým unikátnymi službami, aké u iných predajcov nenájdete. Patrí k nim hlavne vlastná firemná autodoprava, vďaka ktorej MT-nabytok.sk vybavuje objednávky v rekordných časoch. Zákazník má tiež istotu, že svoj nákup nedostane odretý, pomliaždený alebo inak poškodený. Na rozdiel od rôznych prepravných spoločností, ktorým je jedno, čo a v akom stave vezú.

Vodiči od MT-nabytok.sk sú však profesionáli a okrem toho, že s prevážaným tovarom konajú ako v rukavičkách, majú tiež potrebné školenia na montáže. A to je ďalšia z veľkých výhod nákupu v tejto on - line predajni. Na želanie vám šoféri a závozníci zakúpený nábytok vynesú, kam si poviete, a keď budete chcieť, priamo na mieste vám ho tiež odborne zmontujú.
mt_nabytok_sedaci_vak_inigo_xxxl

Vráťte tovar až po mesiaci

Absolútne unikátnu službu ponúka MT-nabytok.sk hlavne tým, ktorí ešte príliš neveria nákupom na internete a radšej si najskôr všetko ohmatajú a vyskúšajú na vlastnej koži. V žiadnom kamennom obchode si ale rozhodne nemôžu skúšať vyhliadnutú posteľ celý mesiac.

U nás áno, zakúpený nábytok totiž môžete bez udania dôvodu vrátiť až do 30 dní. Za takú dobu už každý určite spoľahlivo spozná, či je s novou manželskou posteľou či sedačkou v obývačke spokojný, alebo mu vôbec nevyhovuje.

Ďalšou výhodou, ktorú bezpochyby ocenia zakazníci, je tiež možnosť nákupu nábytku na splátky. Aj keď nemáte práve po ruke potrebnú hotovosť, môžete si v kľude objednať, čo sa vám páči a potom všetko výhodne splácať .

Nákup v e-shope MT-nabytok.sk od spoločnosti EXITERIA s.r.o. je skrátka tou najlepšou voľbou pre každého, kto hľadá nové vybavenie do bytu, domu aj kancelárskych priestorov. Vyskúšajte jeho prednosti aj vy a buďte so svojim novým nábytkom dlhé roky spokojní!

mt-nabytok_historia
Foto:
mt-nabytok.sk
MT-nabytok.sk | 7.5.2014, 14:30

Fotogaléria

mt_nabytok_kuchynska_linka_alabastermt_nabytok_spalna_oswaldomt_nabytok_kupelnovy_nabytok_mildretmt_nabytok_sedacia_zostava_suronamt_nabytok_dizajnove_kreslo_pitrmt_nabytok_komoda_kilianmt_nabytok_taburet_longmt_nabytok_detska_izba_irvingmt_nabytok_kreslo_sedacia_zostava_suronamt_nabytok_kuchynska_linka_alabastermt_nabytok_spalna_oswaldomt_nabytok_kupelnovy_nabytok_mildretmt_nabytok_sedacia_zostava_suronamt_nabytok_dizajnove_kreslo_pitrmt_nabytok_komoda_kilianmt_nabytok_taburet_longmt_nabytok_detska_izba_irvingmt_nabytok_kreslo_sedacia_zostava_suronamt_nabytok_kuchynska_linka_alabastermt_nabytok_spalna_oswaldomt_nabytok_kupelnovy_nabytok_mildretmt_nabytok_sedacia_zostava_suronamt_nabytok_dizajnove_kreslo_pitrmt_nabytok_komoda_kilianmt_nabytok_taburet_longmt_nabytok_detska_izba_irvingmt_nabytok_kreslo_sedacia_zostava_suronamt_nabytok_kuchynska_linka_alabastermt_nabytok_spalna_oswaldomt_nabytok_kupelnovy_nabytok_mildretmt_nabytok_sedacia_zostava_suronamt_nabytok_dizajnove_kreslo_pitrmt_nabytok_komoda_kilianmt_nabytok_taburet_longmt_nabytok_detska_izba_irvingmt_nabytok_kreslo_sedacia_zostava_suronamt_nabytok_kuchynska_linka_alabastermt_nabytok_spalna_oswaldomt_nabytok_kupelnovy_nabytok_mildretmt_nabytok_sedacia_zostava_suronamt_nabytok_dizajnove_kreslo_pitrmt_nabytok_komoda_kilianmt_nabytok_taburet_longmt_nabytok_detska_izba_irvingmt_nabytok_kreslo_sedacia_zostava_suronamt_nabytok_kuchynska_linka_alabastermt_nabytok_spalna_oswaldomt_nabytok_kupelnovy_nabytok_mildretmt_nabytok_sedacia_zostava_suronamt_nabytok_dizajnove_kreslo_pitrmt_nabytok_komoda_kilianmt_nabytok_taburet_longmt_nabytok_detska_izba_irvingmt_nabytok_kreslo_sedacia_zostava_suronamt_nabytok_kuchynska_linka_alabastermt_nabytok_spalna_oswaldomt_nabytok_kupelnovy_nabytok_mildretmt_nabytok_sedacia_zostava_suronamt_nabytok_dizajnove_kreslo_pitrmt_nabytok_komoda_kilianmt_nabytok_taburet_longmt_nabytok_detska_izba_irvingmt_nabytok_kreslo_sedacia_zostava_suronamt_nabytok_kuchynska_linka_alabastermt_nabytok_spalna_oswaldomt_nabytok_kupelnovy_nabytok_mildretmt_nabytok_sedacia_zostava_suronamt_nabytok_dizajnove_kreslo_pitrmt_nabytok_komoda_kilianmt_nabytok_taburet_longmt_nabytok_detska_izba_irvingmt_nabytok_kreslo_sedacia_zostava_suronamt_nabytok_kuchynska_linka_alabastermt_nabytok_spalna_oswaldomt_nabytok_kupelnovy_nabytok_mildretmt_nabytok_sedacia_zostava_suronamt_nabytok_dizajnove_kreslo_pitrmt_nabytok_komoda_kilianmt_nabytok_taburet_longmt_nabytok_detska_izba_irvingmt_nabytok_kreslo_sedacia_zostava_surona