Kolekcia Travel suits Marco Mirelli s hercom Marekom Majeským

Cestujete na svadbu do zahraničia a chcete byť štýlový? Vychytená značka pánskych odevov Marco Mirelli prináša kolekciu exkluzívnych cestovných oblekov, v ktorej budete vyzerať perfektne a cítiť sa pohodlne.

mm_titulka_travel
Marco Mirelli myslí na dynamických mužov dnešnej doby, ktorí delia svoj čas na cestovanie a obchodné rokovania. Ako novinku tejto sezóny prináša kolekciu exkluzívnych cestovných oblekov TRAVEL SUITS MARCO MIRELLI. 
V roli modela sa ocitol herec Marek Majeský. Predstaviteľ hlavného hrdinu úspešného slovenského filmu KANDIDÁT, Marek Majeský ako ambiciózny šéf reklamnej agentúry Adam Lambert, vystupuje z limuzíny pred Kempinski Hotel River Park Bratislava. Čaká ho obchodné rokovanie v hotelovej reštaurácii. Jeho cestovný oblek je aj po 4-hodinovom lete v perfektnom stave. Ušitý zo špeciálneho materiálu v sebe spája komfort ľahkosti a vzdušnosti s najnáročnejšími kritériami nekrčivosti a odolnosti zároveň.

mm_travel_1

V línii Ready to Wear si môžete vybrať cestovný oblek v štyroch farebných variáciach z talianskych materiálov značky Guabello. Po skúsenostiach a rešpektovaní potrieb zaneprázdnených mužov boli špeciálne vybrané a vyrobené pre značku Marco Mirelli. Tieto elegantné a kvalitné tkaniny sú zo zmesi jemnej austrálskej vlny a mohéru. Pre náročnejších pánov je v ponuke aj línia Made to Measure, kde majú možnosť získať oblek na mieru za atraktívnu cenu v zrýchlenom a zjednodušenom procese zhotovenia.

mm_travel_2

Viac o kolekcii exkluzívnych cestovných oblekov tu.

Foto: Chriss by nevesta.sk
Model: Marek Majeský
Pánske odevy a doplnky: IHFM Marco Mirelli
Styling: Miriam Lisová Marcineková
Priestory: Kempinski Hotel River Park Bratislava
Kristína | 3.5.2014, 17:00