Náušnice božskej Marilyn vydražili za 185-tisíc dolárov

Americká herečka Marilyn Monroe je žiadaná aj viac než päťdesiat rokov po smrti. Svedčí o tom fakt, že náušnice ktoré slávnu blondínku zdobili na premiére snímky Vytetovaná ruža, sa vydražili za neuveriteľných 185-tisíc dolárov!
auctioning_marilynf37c3473ffa841c5a57359c37ba2d4e6
Norma Jean Baker, lepšie známa ako Marilyn Monroe, si rozhodne zaslúži naše uznanie. Napriek faktu, že sa dožila len 36-rokov, je jej meno známe po celom svete. Jej podoba je častým javom v Las Vegas počas osláv Halloweenu, natočilo sa o nej niekoľko filmov. Jej štýl sa snažia napodobniť aj mnohé svetoznáme celebrity. Musíte však uznať, že originál bol len jeden. marilynmonroeearrings
Náušnice snáď najznámejšej blondínky v histórii vydražili za nekresťanských 133-tisíc eur. Podľa informácií kalifornskej spoločnosti Julien´s Auctions mala herečka šperky na slávnostnej premiére snímky Vytetovaná ruža v roku 1955, ale zdobili ju aj pri iných príležitostiach. Dražba náušníc sa uskutočnila v Beverly Hills a bola súčasťou dvojdňovej aukcie hollywoodskych pamiatok. Cenná pamiatka po Marilyn podľa agentúry Associated Press poputuje do zahraničia. Bližšie detaily o kupcovi nie sú známe. 

Zdroj: aceshowbiz.com
Foto: SITA/AP
Nina M. | 15.4.2014, 10:00