Park Inn Danube Hotel Bratislava: Svadobné sny meníme na skutočnosť

Vybrať si tú správnu svadobnú lokáciu na svadobnú oslavu je jedno z najdôležitejších rozhodnutí. Poloha v centre mesta, atmosféra, služby, kapacita sály, úroveň svadobného menu a aj kvalitné ubytovanie - štorhviezdičkový hotel Park Inn pri Dunaji vám dokáže ponúknuť všetko, aby sa vaše sny o krásnej svadobnej oslave mohli zmeniť na skutočnosť.
park_inn_clanok_titulka
Park Inn Danube Hotel má dlhoročnú tradíciu, ktorá so sebou prináša bohaté skúsenosti s prípravou a organizáciou rôznych podujatí, večierkov a samozrejme svadieb.

Miesto v samom centre Bratislavy

Už poloha hotela v srdci Starého mesta garantuje nezabudnuteľný zážitok, pretože kus histórie Bratislavy sa nachádza priamo za oknami hotela. Romantickú atmosféru dotvára aj okúzľujúci výhľad na Bratislavský hrad. Nemenej dôležitou skutočnosťou je blízkosť Zichyho paláca ako aj väčšiny kostolov. Po obrade sa tak prechádzkou starým mestom pohodlne dostanete priamo do hotela.
park_inn_clanok_text
Cieľom a záväzkom celého personálu je pripraviť váš neopakovateľný a jedinečný deň podľa vašich predstáv. Hotel Park Inn Danube je tým pravým miestom, odkiaľ šťastne vykročíte na spoločnú cestu životom.

Príprava svadobnej hostiny a zostavenie svadobného menu

Svadobná hostina môže mať veľa chutí. Môže zahŕňať tradičné servírované menu, ako aj bohatý svadobný bufet, široký výber čerstvých domácich zákuskov a vynikajúcich svadobných tort od šikovných cukrárok.
park_inn_clanok_text1
Pri výbere a zostavovaní menu vášho svadobného dňa vám radi poradí odborný tím výborných kuchárov. Aby výber splnil vaše očakávania, Hotel Park Inn vás pozýva na ochutnávku zvoleného menu. Budete si tak istí, že to, čo ste si tak starostlivo vybrali, bude vašim svadobným hosťom naozaj chutiť!

Komfortné služby pre vás a vašich hostí

Aby ste svojich hostí očarili ešte skôr, než sa začne stolovať, svadobnú sálu pre vás vyzdobia presne podľa vášho želania. Ešte predtým sa však z obradu môžete nechať priviezť luxusnou limuzínou
park_inn_clanok_text_vyzdoba

Bez starostí

Nestíhate alebo si s výberom DJ-ja, fotografa alebo iného dodávateľa neviete rady? Starosti prenechajte na skúsených organizátorov z hotela, ktorí vám ich služby radi zabezpečia. 

K nesporným výhodám hotela patrí aj možnosť parkovania pre hotelom či v podzemnej garáži s kapacitou 180 miest. Ak vám záleží aj na tom, aby sa svadobní hostia mohli baviť bez obmedzení a cítili sa v hoteli ako doma, pre rodinu a vašich svadobných hostí platí 20% zľava z cien za ubytovanie.

Luxusný apartmán pre mladomanželov zdarma

Po krásnej, ale únavnej svadobnej oslave určite radi využijete možnosť nenechať si ujsť svadobnú noc, a to priamo o pár poschodí vyššie, v luxusnom apartmáne hotela.

Čaká na vás šumivé víno s jahodami na privítanie, užijete si krásny výhľad na Staré mesto a Bratislavský hrad, romantický kúpeľ a ráno vás prebudíme bohatými bufetovými raňajkami priamo do izby. Potom si ešte môžete vychutnať služby vo fitness & wellness centre.

Profesionálny tím Park Inn Danube Hotel vám poradí a pomôže pri rozhodovaní. Spoločne doladíte detaily svadobnej oslavy tak, aby tento výnimočný deň naplnil všetky vaše predstavy a očakávania.


Foto:
Park Inn Danube Hotel
Park Inn Danube Hotel | 14.4.2014, 09:30

Fotogaléria

park_inn_clanok_galeria1park_inn_clanok_galeriapark_inn_clanok_galeria2park_inn_clanok_galeria1park_inn_clanok_galeriapark_inn_clanok_galeria2park_inn_clanok_galeria1park_inn_clanok_galeriapark_inn_clanok_galeria2