Zásnuby s Cartierom: Diamantové pobláznenie

Svetoznáma klenotnícka značka Cartier dokáže poblázniť srdce nejednej ženy. Nečudo, veď skvosty ktoré vytvára, sú také elegantné a zároveň veľkolepé. Prinášame vám ukážky z niekoľkých kolekcií zásnubných prsteňov, ktoré by ste si na vašom prste určite dokázali predstaviť.
solitare-1895-titulka
SOLITAIRE 1895
Klasický dizajn značky Cartier tradíciou siahajúci až do roku 1895 je pre oslavu vašej lásky absolútne dokonalý. Prstienok zhotovený z platiny a diamantov je skutočná pastva pre oči, najmä pre dámy s romantickou dušou. Centrálny diamant rezaný do tvaru srdca, obklopený ďalšími menšími diamantmi patrí medzi tradičné prvky zásnubnej kolekcie.
solitare-1895

CARTIER DESTINEÉ SOLITAIRE
Posledný výtvor svetoznámeho klenotníka Maisona Cartiera ponesie navždy jeho podpis. Prstienok je orámovaný korunou vydláždenou diamantmi a vyznačuje sa mäkkými okrúhlymi tvarmi. Destineé je opäť vyrobený z platiny a diamantov.
cartier-destinee-solitaire

BALLERINE SOLITAIRE
Názov šperku evokuje svet tanca, harmónie a rovnováhy. Platinovo-diamantový kúsok je pre nežné dámy so srdcom tanečnice ako stvorený. Hladký dizajn samotného prstienka necháva nádherne vyniknúť jeho diamantové srdce. 

cartier-ballerina
THREE GOLD SOLITAIRE
Zásnubný prsteň vytvorený z troch zlatých krúžkov je vyrábaný v duchu tradície klenotníctva Cartier. Pútavý diamant prináša dokonalú pastvu pre oči každej budúcej nevesty, ktorá patrí medzi milovníčky zlata.
cartier-three-gold

CARTIER D´AMOUR
Prenádherný prstienok pre dámy, ktoré obľubujú nežnosť a jemnosť, vďaka rezu sústreďuje všetko svetlo na centrálny diamant. Samotný krúžok zdobený diamantmi pôsobí vznešene a dodáva prsteňu elegantný ráz. 
cartier-d´-amour-2


Zásnubné prstienky značky Cartier nepatria medzi najlacnejšie záležitosti. Významné meno, ktoré si značka vybudovala, vynáša ceny prstienkov do horibilných výšin. Prenádherné "kúsky" však dokážu poslúžiť ako skvelá dizajnová inšpirácia. Aj vy ste sa zamilovali?

Zdroj a foto: cartier.co.uk
Nina M. | 10.4.2014, 10:00