Dva korektory, ktoré vás zachránia (a nezruinujú)!

Aj keď by som bola rada, keby moja pleť tieto „pomôcky“ nepotrebovala, pravda je taká, že bez nich by mala moja tvár oveľa ďalej k dokonalosti. Vyskúšala som už veľké množstvo korektorov, lenže výsledok ma buď neohromil alebo sklamal. A na čom to stroskotáva? Zväčša na výdrži, krytí a usádzaní vo vráskach.

korektor_titulka
CLINIQUE Anti-blemish Solutions Clearing Concealer – môj prvý top produkt je od Clinique a na internete ho kúpite od cca 14 eur. Čo je na ňom také skvelé? Predsa jeho výdrž! Nanášam ho malým štetcom na miesta, na ktoré make up nestačí. Väčšinou sú to pigmentové škvrny po nešetrnom vytláčaní akné (ja viem, že sa to nemá, ale kto to nerobí?). Je to ako maľovanie obrazu, jemná vrstva, pekne dostratena, zatvrdne a problém je schovaný. Väčšina korektorov sa mi po čase zotrie, ale tento korektor vydrží večnosť. Navrchu ho zafixujem púdrom (Clinique Almost Powder Make up odtieň 02 natural fair), ktorý vklepem len  na miesto prekrytia. Tra-dá som zachránená! Používam odtieň č.2.

porovnanie_korektor

MAC Moisturecover – krásne prekryje stredne tmavé kruhy pod očami (na tmavšie je vhodnejší MAC Studio Finish Concealer) a rozžiari očné okolie. Problém je len v tom, že na Slovensku túto značku v kamennej predajni nekúpite. V Parndorfe ho kúpite za 14 eur alebo pohľadajte v e-shopoch. Čo je na ňom také skvelé? Neusádza sa vo vráskach a stačia mi tri malé bodky, ktoré jemne vklepem do očného okolia a zafixujem púdrom a som „ready to go“! Je to ozajstný poklad a záchranca. Používam odtieň NW15.

mac_korektor

Tak dámy, jar je tu a od nás sa očakáva svieža a bezchybná pleť, tak prečo jej trošku nepomôcť? Prajem vám veľa krásnych slnečných dní s vašimi novými tajnými pomocníkmi.

Michelle | 7.4.2014, 19:00