Johnny Depp nosí prsteň svojej snúbenice

O zásnubách Johnnyho Deppa a Amber Heard sa klebetí už dlhšiu dobu. Špekulácie sú však nadobro zažehnané. Americký herec po prvýkrát verejne potvrdil zásnuby so svojou vyvolenou.
chinapeoplejohnny_depp170763e6d89d4edeb31307da2cd805e5
Idol ženských sŕdc túto informáciu potvrdil v Pekingu, kde propagoval film Transcendencia, ktorý sa v slovenských kinách objaví už 17. apríla. "Fakt, že nosím prsteň môjho dievčaťa je pravdepodobne úplne jasný dôkaz. Myslím, že by som bol lepší ako dámsky obuvník, než ten, kto plánuje svadbu. Nedokážem totiž naplánovať vôbec nič," prezradil rodák z Owensboro v Kentucky. Nemenovaný zdroj amerického týždenníka Us Weekly tvrdí, že dôvod, pre ktorý herec nosí prstienok svojej snúbenice, je jednoduchý. Pre Amber je prsteň priveľký. 
johnnydepp
Herec v roku 2012 oznámil, že jeho 14-ročný vzťah s francúzskou herečkou a speváčkou Vanessou Paradis je ukončený. So súčasnou partnerkou 27-ročnou Amber sa zoznámil počas nakrúcania snímky Rumový denník, kde obaja účinkovali. Oslava zásnub sa konala nedávno v Los Angeles. Nechýbali na nej aj známe tváre showbiznisu ako Marilyn Manson, Mandy Moor či Steven Tyler. 

Zdroj: usmagazine.com
Foto: SITA/AP, elleuk.com
Nina M. | 7.4.2014, 10:00