"Bankomat" na koláčiky

Zastihla vás niekedy neuveriteľná chuť na sladké? Ako na potvoru, ste však práve nemali nič poruke a obchody už boli zatvorené. Šikovný newyorský obchodník vyriešil problém mnohých „závislých“ obyvateľov New Yorku vcelku vtipnou, no najmä podnikateľsky prešibanou cestou.
titulka
V uliciach Veľkého jablka pribudol neobyčajný „bankomat“. Tým čo z neho vypadne, však účty nevyplatíte. Môžete si však osladiť život. Špeciálny „bankomat“ vám dodá sladké potešenie celých 24 hodín denne. 
Ako prišiel majiteľ spoločnosti Sprinkles Cupcakes na túto skvostnú a milú myšlienku? "Bola polnoc a moja žena dostala neskutočnú chuť na cupcake. Vlastním obchod s koláčmi a nemohol som ich nikde zohnať," spomína 44-ročný Charles Nelson. Múza v podobe tehotnej manželky Candace ho „nakopla“ a vynaliezavý obchodník zrealizoval svoj nápad. „Koláčiky sú rovnako čerstvé ako v našom obchode“, tvrdí majiteľ. Do stroja na sladké sa naraz zmestí až 760 koláčikov, ktoré sú pravidelne dopĺňané dva až trikrát denne, aby boli vždy čerstvé.
cupcakes
Ako stroj funguje? Pracuje na podobnom princípe ako skutočný bankomat. Pomocou dotykovej obrazovky si vyberiete maškrtu, na ktorú máte práve chuť. Rozdielom je, že si svojou kreditnou kartou peniaze nevyberiete, ale zaplatíte ňou. Automat môže dávkovať až 20 druhov koláčikov. Na výber máte rôzne príchute, ako napríklad „červený zamat“, kubánska káva, orieškové maslo a mnohé ďalšie. Za každý koláčik zaplatíte 4,25 dolára a dostanete ho vo vkusnej krabičke. Aby vám váš štvornohý miláčik nezávidel, v ponuke nájdete aj maškrtu bez cukru pre psíkov. Za dva „psie“ koláčiky s jogurtovou polevou zaplatíte 5 dolárov. 

Nám sa tento nápad pozdáva ako jednoduchá ochutnávka pre nevesty, čo poviete?

Zdroj a foto: nypost.com
Nina M. | 29.3.2014, 10:00