Shakira by chcela aspoň osem detí

Kolumbijská speváčka Shakira by chcela mať s partnerom, španielskym futbalistom Gerardom Piquém, osem alebo deväť detí. Pre magazín Latina prezradila, že jej v tom bráni len rozbehnutá práca.
barcelona_shakira_pique4f696a11f62f41b9af799cb9502e3be0
"Ak by som nemala rozbehnutých toľko hudobných projektov, bola by som už tehotná. S Gerardom by som chcela mať osem alebo deväť detí - môj vlastný futbalový tím," prezradila 37-ročná speváčka. Shakira je matka ročného syna Milana. Stále sa snaží nájsť rovnováhu medzi rodinou a prácou. "Točila som sa stále okolo jednej myšlienky, no odkedy je na svete, nemám už na to toľko času - musím sa ponáhľať domov - takže mi pomohol naučiť sa, ako sa lepšie sústrediť," vysvetlila. 
pique
Čo prináša do života speváčky najväčšie šťastie? Vyjadrila sa, že okrem synčeka Milana je jej najväčším šťastím jej 27-ročný priateľ Pique. "Je so mnou, pretože chce byť so Shakirou ako osobou, nie celebritou. Je to skutočná láska, nehľadajte za tým žiadne skryté úmysly. A ja som s ním, pretože je to ten najúžasnejší muž, akého som stretla. Chceme rovnaké veci, páčia sa nám rovnaké veci, neznášame rovnaké veci,"  vyznala svoje pocity.

Foto: SITA/AP
Zdroj: usmagazine.com, latina.com
Nina M. | 9.3.2014, 10:00