Vstúpte do mekky pánskej módy na Slovensku: Image house for Men Marco Mirelli

Štýlový Image House, kde páni nájdu všetko, čo potrebujú, aby sa cítili pohodlne, ale zároveň elegantne a moderne. Od doplnkov až po smoking na mieru.
city_gate_web_5
Dostať muža do obchodu býva pre nás, ženy, niekedy nadľudský výkon. Vždy si nájde dôvod, prečo práve teraz nie je ten správny čas na nakupovanie. A keď sa to už raz za čas podarí, no v prvom obchode príde sklamanie, lebo nemajú to, čo sa mu páči, opäť sme na bode nula a zo skúšania a nákupu nič nie je. Ak chcete vsadiť na istotu a nepremrhať vhodnú príležitosť, Image House for Men Marco Mirelli na Laurinskej ulici v Bratislave je tá správna voľba. Či už zháňate kravatu, šatku alebo manžetové gombíky, v Marco Mirelli si budete môcť vybrať v každom odtieni, so vzorom alebo bez a len z tých najkvalitnejších materiálov.    

city_gate_web_2

Ručne šité topánky talianskej značky Santoni si mužov získajú prepracovanými detailami a nadčasovým dizajnom, ktorý ide ruka v ruke s pocitom pohodlia.

city_gate_web_3

Ak nemá oblek, v ktorom by sa cítil ako v druhej koži, je na čase to zmeniť. V Marco Mirelli sú tri možnosti, ako sa priblížiť k dokonalosti. Buď mu sadne konfekcia (ready to wear) a s novým business či casual oblekom odídete už po prvej návšteve, alebo si dá oblek vyrobiť na mieru (made to measure) či ušiť priamo na postavu v individuálnom štýle (bespoke tailoring). Vyberať si budete z materiálov svetoznámych značiek ako Loro Piana, Ermenegildo Zegna, Scabal, Holland and Sherry, Guabello, Thomas Mason, David and John Anderson

city_gate_web_4

city_gate_web_5

V štýlových priestoroch nového Image House for Men Marco Mirelli vás obklopí móda vo všetkých podobách. Nájde sa tu muž, ktorý nedá dopustiť na klasiku, rebel, ktorý túži po extravagancii, ale aj bohém, ktorý chce byť iný a nebojí sa vystúpiť z radu.

city_gate_web_6

Dámy, odporučte svojmu partnerovi adresu, kde o sklamaní nemôže byť ani reči. A ak si nebudete vedieť vybrať, dajte si poradiť od skúsenej image konzultantky, ktorá vie, ako z muža urobiť gentlemana.

city_gate_web_7


Viac o Marco Mirelli tu.


Foto: IHFM Marco Mirelli
Kristína  | 11.3.2014, 10:00