Jarné make-up trendy: Rozžiarte si tvár farbami!

Aj napriek tomu, že sú sezónne trendy často ohurujúce a zaujímavé, máloktoré z nich sú zároveň nositeľné mimo prehliadok. Niektoré jarné trendy na rok 2014 naopak prekvapujú svojou sviežosťou a nositelnosťou. Navyše každá značka opäť prichádza s iným trendom, takže je veľká pravdepodobnosť, že si aj vy nájdete ten svoj.

zlate_tiene_titulka
Neónový oranžový rúž, ktorý môžete kombinovať aj s červeným rúžom. Ak sa vám zdá tento odtieň odvážny, skúste ho skombinovať s nahým líčením očí a tlmeným bielym, krémovým alebo pastelovým oblečením a celkový dojem bude pôsobiť vynikajúco. Ďalšie obľúbené odtiene rúžov z mól sú cyklaménová, fialovoružová, koralovočervená a magentová. 

oranzovy-ruztrends746

Kobaltová, námornícka modrá, fialová alebo zelená vo forme očných tieňov s ostrou líniou, alebo ceruzky.

modre-tiene

Zlaté očné tiene a rozjasňovač na lícnych kostiach.

zlate_tiene_titulka

Pastelové očné tiene a lícenky v púdrových, béžových alebo ružových odtieňoch sú trendy. Pôsobia jemne a žensky, preto sa hodia predovšetkým svetlým typom.


pastelove-ocne-tiene

Očné linky sa budú niesť v rôznorodom štýle od klasickej čiernej linky, rozmazanej kajalovej ceruzky v punk štýle či kreatívnych ornamentov až po pin-up linky či extravagantnejšie prevedenia. Vidieť môžete aj výrazné, hrubé farebné linky.

linky

Trblietky si môžete v tejto sezóne dovoliť aj na bežný deň. Nanášať by ste ich mali do vnútorného kútiku oka. Tie odvážnejšie ich môžu naniesť ako spodnú očnú linku.

trblietky

Ak ste nenašli inšpiráciu a odvahu pre najbližšie líčenie podľa najnovších trendov poteším vás. Túto sezónu je in aj nahý makeup. 

www.reavizaz.sk

Zdroje fotografií:
pagesdigital.com
blog.debenhams.com
makeupforlife.net
closetonthego.com
flooks.net
ellecanada.com
Rea | 5.3.2014, 14:00