Oscarové after-party: Hviezdy opäť nesklamali!

Tohtoročná oscarová paráda je za nami. Nádherné dámy sa opäť blysli na červenom koberci, elegantní páni im robili dokonalé garde. Ale čo potom? After-party! Je zvykom, že po odovzdávaní cien sa dav "slávnych" nerozpŕchne domov. Naopak, prezlečú sa do ďalších krásnych šiat a večer pokračuje. Ktoré z dám zažiarili na luxusných párty?
titulka
Krehká blondínka Jamie King zvolila saténové šaty z tohtoročnej kolekcie Ulyany Sergeenko. A urobila dobre, čo poviete? Strih šiat zvýraznil jej dokonale štíhlu postavu a farba zdôraznila porcelánovú pleť. Stačilo už len zladiť červený rúž, jemné doplnky, jednoduchý drdol a krásny outfit bol na svete. 
jaimeking
Šaty s efektom rozbitého skla sú neuveriteľne IN. Vie to aj Jennifer Lawrence, ktorá predviedla štýlový model z dielne Toma Forda. K modelu ako je tento, nepotrebovala žiadne výrazné doplnky. Jennifer stavila len na náušnice a jednoduché čierne topánky. Krátke šaty upriamili pozornosť na nohy a boli jednoznačne komfortnejšie než dlhé róby. Jennifer by o tom mohla rozprávať, veď jej pády na Oscaroch sa pomaly stávajú tradíciou. 
jenniferlawrence
Kate Hudson jednoducho žiarila. Prekrásny model od skvelého návrhára Zuhaira Murada jej padol ako uliaty! Dymové líčenie a rozpustené vlasy podčiarkli dojem femme fatale. Šaty boli neuveriteľne elegantné, no zároveň sexi a jednoduché. Tlieskame!
katehudson
Lupita Nyong´O vyhrala, no nielen zlatú sošku. Vyhrala aj výberom šiat. Svieže zeleno-biele šaty značky Miu-Miu zvýraznili jej čokoládovú pokožku, strih zdôraznil krivky. Krehký dojem podčiarkol účes doplnený diamantovou čelenkou. Lupita sa zmenila na pôvabnú princeznú. 
lupitanyongo
Musíme uznať, že Rosie Huntington-Whiteley týmto modelom zabodovala. Pastelové farby sú módnym trendom, jemné perly zdobiace dekolt nahradili náhrdelník. Celkový vzhľad doplnili správne doplnky - nášnice, náramok a malá biela kabelka. Nepripomína vám Rosie bábiku? Jemné farby a doplnky spôsobili, že celkový dojem je veľmi krehký a nežný. rosiehuntington
Sienna Miller odsunula nežnosť bokom a zmenila sa na sexi bohyňu. Červené šaty zdôrazňovali dekolt a štíhly pás herečky. Zlaté doplnky na rukách pripomínali antiku. Výber kabelky však mohol byť viac trefný. Ležérny účes herečke pristane a na párty je vhodný, ak by však stavila na gracióznejší účes pôsobila by viac nadpozemsky. 
siennamiller
Tak milé nevesty, ktoré šaty vás zaujali najviac? Stavili by ste na nežnosť a eleganciu, alebo zmyselné farby a strihy? 

Foto: glamour.com
Nina M. | 4.3.2014, 17:00