Nevesta.sk oslavuje 4. narodeniny!

Máme radi rozprávky a šťastné konce. Ale ešte radšej tie bez konca, v ktorých sa píše o nekonečnej láske a večnom šťastí. Oslavujeme 4. narodeniny a neskromne (alebo aj naivne) si želáme práve tú nekonečnú lásku, vďaka ktorej vás, čitateľov, bude len a len pribúdať a večné šťastie na dobrých ľudí, skvelé nápady a inšpiratívne články.
inb48671
Chceme, aby vaše plánovanie svadby bolo tiež ako v rozpávke, kde sa všetko dá a nič nie je nemožné! A aby ste sa u nás dočítali, kde zohnať všetky tie maličkosti, ale aj zásadné veci. Ako sa dá vymyslieť taká výzdoba, ktorá chytí hostí za srdce a zo svadby bude jeden obrovský zážitok po všetkých stránkach.
A že sme naozaj rozprávkovo naladení, ste mohli vidieť aj na Svadobnom veľtrhu v Inchebe, kde sa v našom stánku odohrával príbeh o Alici v krajine zázrakov. Ambientes vytvorilo výzdobu do posledného detailu a potvrdilo, že pokiaľ sa zveríte do tých správnych rúk, svadba ako z rozprávky nemusí byť ani na Slovensku žiaden problém...

inb49125

...Prvý rok bol o hľadaní...
...druhý o objavovaní a nachádzaní...
...tretí spoznávaní...
...a štvrtý o radosti z precítenia, čo všetko sme našli a objavili :) 


inb49541

Ďakujeme za všetkých vás, našich čitateľov a fanúšikov, a skvelé svadobné firmy, ktorých je stále viac a ich služby sú stále kvalitnejšie - vďaka vám sa nám darí svadobnú rozprávkovú atmosféru prenášať do reálneho predsvadobného života!

inb49150

Želáme si, aby ste tie predsvadobné radovánky naďalej prežívali s nami :)

Foto: Chriss by nevesta.sk
Modelka: Michaela/MiX model management
Vizáž a vlasy: Boris Bordács
Svadobné šaty a klobúčik: Lenka Sršňová
Výzdoba: Ambientes
Kristína  | 1.3.2014, 15:00