Po akej svadbe túži Kim Kardashian? Budete prekvapení!

Americká televízna celebrita Kim Kardashian a jej snúbenec Kanye West plánujú malú svadbu. Intímny obrad sa má uskutočniť v máji v jednom z najromantickejších miest na svete, v Paríži. Zmenil kontroverzný pár názor nato, že verejnosť všetko vedieť nemusí alebo nás aj malou svadbou poriadne prekvapia?
22nd_annual_women_in_entertainment_breakfast8fbbc562fee54413a32650507547e9fe
"Budeme mať veľmi, veľmi malú svadbu. Uvedomili sme si, že chceme, aby bola naša svadba menšia a intímnejšia, ako si ľudia predstavujú," prezradila svoju predstavu o svadbe Kim. S rapperom Kanyem Westom randí od apríla roku 2012. 
kardashianwest
Dvojici sa v júni minulého roka narodila dcérka North West, zásnuby prišli na rad v októbri. Tridsaťtriročná hviezda reality show sa pre americkú rozhlasovú stanicu KIIS FM tiež priznala, že materstvo ju napĺňa."Milujem život, dcéra je tá najmilšia vec. Viem, všetci rodičia to hovoria, ale ja skutočne milujem ten pocit byť matkou. Nikdy som si nemyslela, že to poviem. Nemyslím si však, že budem mať viac ako tri deti. To by malo byť moje maximum. Premýšľala som, že by North mala byť mojím jediným dieťaťom, ale potom som si spomenula na všetky tie vianočné zážitky plné radosti, takže by som to mala prehodnotiť," vyjadrila sa.

Foto: SITA/AP

Nina M. | 28.2.2014, 10:00