Svadobný veľtrh v Inchebe prilákal zamilovaných

Najväčší svadobný veľtrh na Slovensku, ktorý organizuje Štúdio Škerák, sa tento rok začal na Valentína. Snúbenci neváhali zájsť pred romantickou večerou na výstavu a zorientovať sa v trendoch, inšpirovať pri svadobnej výzdobe a vybrať si obrúčky či svadobné šaty.
vystava_incheba_2014_3
Ponuka svadobných šiat zažila tento rok obrovský boom! Počet vystavujúcich salónov sa oproti minulému roku (16 salónov) zvýšil o tretinu a budúce nevesty mohli len pochvaľovať kvalitnú ponuku a pestrý výber. Na výstave dokonca nechýbali také stálice ako Svadobný salón Nicole a St. Valentino, ale aj úplné novinky - Salón Provence či Hortense. 
Čo sa týka strihov šiat, vládnu princeznovské róby so zdobenými korzetmi, a čipka, či už v bielom alebo ivory odtieni. To, ako si predstavujú svadobnú módu slovenskí návrhári, si návštevníci mohli pozrieť na módnych prehliadkach v sprievodnom programe veľtrhu.  

vystava_incheba_2014_2
Nevesty zo Salonu Diva.

O vizáž modeliek sa postarali nezávislé kozmetické poradkyne Mary Kay v stánku nevesta.sk, ktoré sa však prednostne venovali budúcim nevestám. Tie si mohli vyskúšať svadobný make-up a účesy, ktoré im vykúzlili kaderníčky zo Salónu Lostris, a skúška svadobných šiat mala zrazu úplne iný šmrnc. 

vystava_incheba_2014_9

Popri týchto skrášľovacích procedúrach si návšteníčky naozaj oddýchli a zrelaxovali sa vďaka sláčikovému kvartetu Vivaquartet. Mať takéto pohladenie duše na svadobnom obrade či hostine by pristala každá nevesta... 

vystava_incheba_2014_11

Pri pohľade na túto tortu od ART Cakes vám zaručene prišla chuť na sladké... Rovnako nás presvedčila, že nevesty môžu byť náročné a od našich slovenských cukrárov očakávať umelecké diela, ktoré budú úžasne chutiť. 

torta

Doplnky. Vďaka nim môže byť nevesta a celá svadba iná ako všetky ostatné. Na doplnkoch si treba dať záležať, lebo práve tie vytvárajú celkový dojem. Prírodné materiály, DIY vecičky alebo dokonalé ladenie štýlu. Pátracia akcia po inšpiráciách sa na výstave určite osvedčila.

vystava_incheba_2014_6
Výklad v stánku Salóna White Atelier, ktorý sa špecializuje na farbenie topánok.

Skrátka neobišli ani budúci ženísi, ktorí robili spoločnosť svojim polovičkám a zapájali sa do výberu svadobných dodávateľov. Ponuka svadobných oblekov sa tiež oproti minulému roku rozšírila o ďalšie značky. Už sa treba len rozhodnúť či pôjdete po najvyššej kvalite a dáte si ušiť oblek na mieru, alebo si vystačíte s konfekciou.

vystava_incheba_2014_7
Svadobný oblek v stánku Bizarre.

Svadobné obrúčky patria k tým najdôležitejším svadobným investíciám. Sú totiž na celý život a podľa toho treba pristupovať aj k ich výberu. Či už dáte prednosť klasickému vzhľadu alebo komplikovanejšiemu dizajnu, nemali by ste robiť kompromisy a vybrať si také, ktoré vás presvedčili na prvý pohľad. Trendy sú hrubšie línie s originálnymi vzormi. V dámskych obrúčkach sa tešia obľube brúsené kryštály. 

vystava_incheba_2014_13
Skúška obrúčok v stánku Kamea.

Svadobný veľtrh, ktorý tvorilo 121 vystavovateľov, navštívilo  10 374 návštevníkov. Dva dni plné svadobnej horúčky odštartovali svadobnú sezónu a ukázali nespočetné možnosti, ako si pripraviť výnimočný svadobný deň, na ktorý sa len tak nezabudne. 

stanok_1

Čo všetko sa dialo v stánku nevesta.sk, ktorý vyzdobilo Dekoračné štúdio Ambientes, sa dozviete v nasledujúcich článkoch :) 

Foto: Chriss by nevesta.sk
Kristína  | 18.2.2014, 14:00