Kevin Jonas sa stal otcom

Kevin Jonas, známy najmä vďaka pôsobeniu v súrodeneckej formácii Jonas Brothers, sa stal otcom. Hudobníkova manželka Danielle priviedla v nedeľu na svet ich prvú dcérku Alenu Rose. Kevin Jonas a Daniele Deleasa sa vzali v roku 2009.
peoplekevin_jonas7cb93cb9f7c14da4beb0c4a6a0945b38
"Nesmierne sa tešíme z narodenia Aleny Rose Jonas. Je to zlatíčko! Nemôžeme byť už viac nadšení z budovania spoločnej rodiny. Chceme sa poďakovať našej rodine a priateľom za ich lásku a podporu a našim fanúšikom za všetky ich priania," oznámili šťastní rodičia vo vyhlásení pre reláciu E! News. 
Americký spevák sa o svoje pocity podelil aj prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. „Milujem ju!“ vyhlásil deň po narodení svojej dcérky. 
Dvojica sa so svojimi fanúšikmi pravidelne delila o pocity a detaily súvisiace s tehotenstvom. Prezradili aj pohlavie očakávaného dieťaťa. "Mnohé celebrity dlho skrývajú tehotenstvo a držia všetko v tajnosti. Prečo? Je to nesmierne radostný čas, o ktorom rozprávame svetu a z ktorého sa chceme tešiť!" povedal Jonas pre magazín Fit Pregnancy.

Foto: SITA/AP
Nina M. | 4.2.2014, 10:00