Čítajte nové zimné číslo Časopisu NEVESTA 1/2014!

Na svete je toľko krásnych miest... Máte svoje najromantickejšie? A možno je úplne jedno, kde sa človek nachádza, ak je v spoločnosti svojej lásky... Veľmi by sme sa tešili, aby sa aj nové číslo NEVESTY stalo vašou novou láskou a je nám úplne jedno, kde ho budete čítať...
01_2014_titulka_titulka_uputavka1
Chcete sa v tejto treskúcej zime trošku zohriať a získať prehľad, čo sa deje vo svadobnom svete? Tak horsa do čítania - čaká na vás 194 strán plných krásnych fotografií a inšpiratívnych článkov, ktoré odporúčame zapíjať horúcou čokoládou :) 

Nové číslo čítajte TU.

Nové číslo si stiahnite do iPadu TU.


Archív vydaní si pozrite TU.



editorial_tinka_webEditoriál
V deň svadby túžime po dokonalosti a to v každom smere. Od počasia cez účes až po správne našľahaný krém v torte. S niektorými "maličkosťami" sa však musíme zmieriť už v zárodku. Ak chceme pozvať viac ako päťdesiat hostí, rozpočet nepustí a na vysnívaný päťhviezdičkový hotel, v ktorom sme sa vždy túžili vydávať, musíme zabudnúť... Alebo to iba odložiť? Nemyslím celú svadbu, ale zúžiť tú romantiku v hoteli len na vás dvoch. Objavili sme jeden z tých výnimočných ako stvorených na "líbanky". Malý, roztomilý, v intímnom prostredí, s historickou atmosférou a úžasnými výhľadmi. Chrbát vám bude chrániť Pražský hrad a pred vami sa rozprestierať v celej svojej kráse stovežatá Praha. To, s akou eleganciou vás budú v hoteli hýčkať, by sa vám nezunovalo celú večnosť. Veríme, že do nového čísla sme vtesnali toľko nefalšovanej romantiky, koľko sa nám jej podarilo nasiaknuť v hoteli U Zlaté studně... :) 
Príjemné čítanie!


MINIsúťaž!


Dajte vedieť o našom časopise svojim priateľom!
Zdieľajte tento článok na Facebooku a získajte dekoratívnu kozmetiku Mary Kay z limitovanej edície marykayatplay™!

GRATULUJEME víťazke Janke Vrabľovej!

mary_kay_atplay_kolaz
Tešíme sa na vás!



Foto: 
nevesta.sk
Mary Kay

Kristína | 31.1.2014, 18:20