Odhalili sme titulku zimného čísla on-line Časopisu Nevesta 1/2014!

Veľký súboj tituliek vyhrala s výraznou prevahou fotografiou s nevestou v tradičnom ľudovom kroji so svadobnou tartou. Poďte si ju pozrieť v plnej kráse a zároveň odhaľujeme aj ďalšiu stranu!
01_2014_titulka_titulka1
Kto to je?
Eliška Stratilová, ktorá v deň fotenia oslavovala 23. narodeniny :)  
 
Kto je autorom myšlienky?
Kaderník a hairstylista István Farkas a foto patrí do kolekcie účesov BADroom Campaign 2014. "V tejto kolekci ožíva nielen história, tradície, ľudové motívy, ale aj láska a fantázia bezhraničnej rozprávky. Kolekcia je aj obrazom maďarského vidieka 19. storočía, kde ma inšpirovali jednoduchí ľudia, ktorí boli schopní vytvoriť niečo trvalé.

Kto ju fotil?
Chriss by nevesta.sk. Prezradila nám, že fotiť nevestu v ľudovom kroji bol vždy jej sen.
 
Čo má na sebe?
Tradičný svadobný kroj so svadobnou tartou, ktorý vážil vari 20 kilov a Eliška sa ledva držala na nohách. Fotili sme v júli, vonku boli 40-stupňové horúčavy (hneď by sme ich vymenili s touto zimou...), ale stálo to zato :) 

Kto ju líčil?
Vizážistka Marika Kadučáková/Mary Kay, ktorá zvolila decentné jemné líčenie na podčiarknutie čŕt modelky.  

Kto ju česal?
Hairstylisti Margit Farkas a István Farkas. Aj keď ich krásny zapletaný účes zakrývala tarta... 

Kde to je?
Dedinka Hollókő - ktorá bola v roku 1987 celosvetovo prvou dedinou zapísanou na listinu svetového dedičstva UNESCO.

A tu je v plnej kráse!

Páči sa?

01_2014_titulka_web_1clanok


A čo sme pre vás v novom čísle pripravili?

Úlohu modelky si opäť vyskúšala aj jedna z vás! Romana B., výherkyňa súťaže o najkrajšiu premenu s Mary Kay - Každá žena môže - môže byť krásna a môže ovplyvniť životy ľudí okolo seba. Svadobná premena Romany v šatách zo Salónu Nicole bola naozaj prekvapivá... O vizáž sa postarala Marika Kadučáková a vlasový styling Tomáš Vida. Štýlové priestory Art Hotela Kaštieľ Tomášov vyzdobila Agentúra Wedday.

01_2014_vitazka_sutaze7

Výherkyňami sme nešetrili! Fotodeň si s nami užila aj Ivetka D., ktorá vyhrala svadobné šaty Zlatica Hujbertová by nevesta.sk.

01_2014_vitazka_hujbert

S hercom Marekom Majeským sme sa rozprávali o nedávno premiérovanom filme Kandidát, kde hrá hlavnú rolu Adama Lamberta, ale aj o jeho rodine a manželstve :) Samozrejme, sme ho pre vás aj nafotili v nápaditých outfitoch Marco Mirelli.

01_2014_majesky_1

Opäť sme si pre vás pripravili reportáž výnimočného miesta, kde na nás dýchala nefalšovaná romantika... A že sme ju zhmotnili do krásnych foto úžasných šiat, o tom nemusíte pochybovať :)

01_2014_hotel_zlata_studna

Vizážista a hairstylista Boris Bordács pre vás opäť pripravil kolekciu inšpiratívnych svadobných účesov a líčenia

01_2014_svadobne_ucesy_licenie

Čítajte nové zimné číslo Časopisu Nevesta TU
Kristína  | 28.1.2014, 18:00