Úspech slovenskej cukrárky na medzinárodnej súťaži

Za krásnou a chutnou svadobnou tortou sa skrýva množstvo hodín práce, kreativity, citu pre krásu a aj profesionálnej cti. S myšlienkami na sladké ozdôbky, kvety z cukru a všakovaké polevy dennodenne žije cukrárka Monika Sisková, ktorej svadobná torta získala na súťaži "Svatební dort roku 2014" v Prahe 2. miesto!
monikinetorty_dort_roku_titl
Súťaž Svatební dort roku 2014 má za sebou už svoj 2. ročník. Finále sa konalo v Prahe 12. januára 2014 v hoteli InterContinental Prague. Okrem iných kategórií bol "Svatební dort roku 2014" hlavnou súťažnou kategóriou. Finalisti museli svoje umenie preukázať v troch dôležitých oblastiach - koncept, dizajn a v neposlednom rade chuť.


carlton_monikinetorty

Slovenská cukrárka Monika Sisková súťažila so svadobnou tortou vytvorenou podľa svojich slov "v romantickom štýle, ktorá upúta nie svojou veľkosťou, ale dokonalým a precíznym zdobením". Súťažný exponát bol 5-poschodový, potiahnutý bielym a fialkovým marcipánom. Ocenenú svadobnú tortu ste mohli vidieť aj na Svadobnej výstave v Hoteli Radisson Blu Carlton v Bratislave.

Srdečne gratulujeme!


Foto:
archív Monikinetorty
Chriss by nevesta.sk
eva | 27.1.2014, 15:00