Valentínska romanca

Valentín, sviatok zamilovaných. Pre niekoho komerčný, pre iného romantický. Dokonalý dátum svadby vychádza v roku 2014 na piatok. Ak patríte medzi fanúšikov sladkej romantiky a lásky, neváhajte a zorganizujte svoju svadbu práve vo valentínskom duchu. Výzdoba patrí medzi menej náročné, navyše, mnoho dekorácií si dokážete vyrobiť aj sami. Hurá do toho!
formalbrooklynspringweddingdescriptionwhitemodernceremony
Kráska v ružovom
Valentínska tematika ponúka skvelú možnosť na svadobné šaty v ružovom tóne. Ružová je v roku 2014 nesmierne trendy. Za svoju svadobnú farbu si ju zvolila aj hviezda seriálu Teória veľkého tresku, Kaley Cuoco. 
kaleycuoco
Ružová z vás urobí romantickú krásku. Ak chcete vyniknúť, oblečte svoje družičky do inej farby. Nežne bude pôsobiť kombinácia s bielymi šatami družičiek, pre kontrast zvoľte fialové alebo pastelovo zelené šaty.
pinkweddingdress
pinkweddingdress
shoes

doplnky
Krásne doplnky nesmú chýbať.
weddingbagspurse
Vlasy ako princezná
Valentín je o romantike a zamilovanosti. Váš účes by nemal byť strohý, práve naopak. Použite rôzne vlasové doplnky či kvety. 
hairstyle
hairstyle
Potešte partnera 
Vaša prvá manželská noc bude zároveň valentínska. Potešte partnera sexi spodnou bielizňou. 
hotpinkweddingstyle
K sexy svadobným doplnkom patria aj podväzky. Tentokrát v tematickom duchu, so srdiečkom. 
podväzok
Šaty pre družičky
Družičky sú dôležitou súčasťou svadby a jej príprav. Ideálnou voľbou sú šaty v pastelových tónoch. Romantický efekt podčiarkne čipka. Prečo sú družičkovské šaty také dôležité? Ak by ste družičky nezladili, fotografie by pôsobili chaoticky.
bridesmaiddresses
Milé maličkosti pre hostí
Pri plánovaní svadby nesmiete zabudnúť na spomienkové darčeky pre hostí. Malé termo-vrecúško v tvare srdca zahreje a poteší. 
darčekprehostí
Darček pre hostí a zasadací poriadok v jednom!  Magnetky pripevnite na magnetickú tabuľu a hostia si jednoducho nájdu svoje miesto. Navyše, na pamiatku si odnesú milý darček. 
darčekprehosti
Štýlový príchod
limuzína
Vyzerá to tak, že tohtoročná zima nebude príliš tuhá. Preto sa ponúka možnosť na snáď najromantickejší príchod na svadbu - koč ťahaný koňmi. Túžite po valentínskom luxuse? Odvezte sa limuzínou. 
príchodnakoči
Maškrty plné lásky
Láska ide cez žalúdok, ale občas jeme aj očami. Preto je dôležité ako jedlo a dobroty naservírujete. Deti poteší efektívny doplnok z cukríkov, ktorý si jednoducho vyrobíte aj sami. Presný návod nájdete TU
lifestyleimageofcompletetree
weddingcake
Romantické postavičky na tortu sú milou a vtipnou ozdobou každej torty. 
postavičky

postavičky
Poháre mladomanželov musia byť niečím odlišné. Čo tak v tvare srdca?
pohare
Dekorácie, ktoré vytvoria atmosféru
Bublifuk môžete použiť ako náhradu za konfety. Neurobíte neporiadok a zároveň zabavíte deti. Bublifuky položte do luxusnej dózy a poslúžia ako kreatívna ozdoba stolov.
dekorácie
dekorácie
Malé ozdoby v tvare srdca dokonale dotvoria efekt každého stola. 
dekorácie
Chcete si o pár rokov opäť prečítať čo vám vaši blízki priali do spoločného života? Kniha pre hostí je tým správnym riešením. Je peknou ozdobou a zároveň milým spomienkovým predmetom.
dekorácie
Keď valentínsky, tak poriadne! Vykročte k oltáru po krásnom koberci posiatom srdiečkami. 
koberec
Romantické lampáše môžu ozdobiť interiér aj exteriér. 
dekorácie
Doplnky a maličkosti pomôžu vytvoriť tú správnu atmosféru. Zdá sa vám, že sme to so srdiečkami prehnali? Verte, že vo veľkom priestore sa aj veľký počet jednoduchých doplnkov stratí. Kombinujte s citom a nebojte sa experimentovať. Prajeme prekrásne prežitie sviatku zamilovaných. 

Foto: weddingideasmag.com, brides.com
Publikované 27. 1. 2014
Nina M. | 27.1.2015, 10:00