Zuhair Murad: Rozprávková fantázia

O šatách z dielne libanonského módneho návrhára budete snívať! Ženské, elegantné a romantické. Až vaše srdiečko zapiští. Kolekcia šiat plná krásnych strihov, materiálov a pútavých detailov. Tradičná myšlienka poprepletaná s modernými prvkami, rôzne dĺžky a alternatívy. Túžite sa na svojej svadbe zmeniť na krásnu princeznú? Inšpirácia z dielne Zuhair Murad je to pravé orechové pre vás! Pompézne svadobné šaty pomenované po princeznách reálnych aj rozprávkových, sú jednoducho očarujúce. Súhlasíte?
fashionzuhair_murad559aecf84ffa403bbfc470371ac39c78
Šaty z dielne talentovaného návrhára zaujmú na prvý pohľad. Jednoduchšie aj extravagantné modely sa napriek všetkému riadia tradičným základom. Medzi najvýraznejšie prvky kolekcie patria ohromujúco objemné sukne. Je obdivuhodné, že napriek mnohým detailom či materiálom je každý model ucelený. Žiadne rušivé prvky, len ženskosť a romantika. 
zuhairmurad2014
zuhairmurad2014
zuhairmuradbridal2014
Prepracované zdobenie korzetov si nevyžaduje žiadne výrazné doplnky. Sú ozdobou sami o sebe. Niektoré majú strih klasický, iné sú predĺžené. 
zuhairmuradbridal2014
zuhairmuradbridal2014
zuhairmuradbridal2014
Línie kopírujúce krivky sú vhodné predovšetkým pre dokonalé typy ženskej postavy. Ak patríte medzi tie šťastné, ktoré si podobné šaty môžu dovoliť, blahoželáme. Skúste si vlasy zopnúť do jednoduchého drdola, ktorý dovolí vyniknúť krku a zvýrazní letmo odhalený chrbát. Model Diana na hornom obrázku bez objemnej sukne, na dolnom s pridanou doplnkovou sukňou. 
zuhairmuradbridal2014
zuhairmuradbridalspring2014
zuhairmuradbridalspring2014
Krátke alebo dlhé? Svadobné šaty s názvom Faun ponúkajú rovnaký základ - korzet. Sukne sú však na prvý pohľad odlišné. Ktorá vás očarila viac? zuhairmuradbridalspring2014
zuhairmurad
zuhairmuradspring2014
Nežná krajka robí svadobné šaty ešte romantickejšími. 
zuhairmuradspringsummer
Model Alexia prináša atypické riešenie strihu. Prekladaný živôtik a nezvyčajná sukňa tvoria krásnu a jemnú kombináciu. Hladký materiál šiat je k podobnému strihu najvhodnejšou voľbou. Šaty tak nepôsobia prekombinovane. 
zuhairmurad
zuhairmurad
Odhalené plecia sú zvodné, tak prečo ich ukrývať? Priesvitná látka s krajkou zahalí vaše ruky a dodá vám nádych noblesy. 
zuhairmurad
zuhairmurad
Sofistikovanosť sa libanonskému expertovi na svadobné šaty uprieť nedá. Za krásne modely z jeho dielne by sa nehanbila ani skutočná princezná. Nadčasová kolekcia na jar/leto 2014, ktorá prináša jeden model krajší než druhý, nás necháva v rozpakoch. Milé nevesty, ak túžite po romantike a pompéznosti, neváhajte a inšpirujte sa. Vžite sa do role princeznej a prežite váš deň D vo veľkom štýle. 

Foto: weddinginspirasi.com
Nina M. | 17.1.2014, 12:00