Salón Diva: Výherkyňou svadobných šiat sa stáva...

Jeej, teraz som si všimla, že šaty od Allure Bridals, ktoré sa nachádzajú vo fotoeditoriáli Nežná Lady Jane som si skúšala. Sú úplne nádherné a v skutočnosti sú ešte krajšie, hlavne korzet je úplne nádherný, napísala súťažiaca Katarina Nemjova. Poďme sa pozrieť, ktoré z vás obdivovali svadobné šaty z ponuky salónu Diva a ktorá z vás si ich oblečie ako víťazka tejto súťaže!
diva_titulka

Všetky svadobné šaty vyzerajú úplne nádherne, ja sa už veľmi teším na náš deň "D" a verím, že v takýchto šatách zažiari každá žena a pre toho svojho vyvoleného bude nádhernou princeznou. 

...

Všetkým nám prajem hlavne nech nám to vyjde a sme navždy milované! (lenka_k)

 

logo

 

Nevesta SusynQa podľahla korzetovým šatám so širokou sukňou: "Veľmi pekné šaty, hlavne ak chce žena vyzerať aspoň trochu ako princezná, vedela by som si vybrať." 

diva_text

A čo očarilo víťazku?

"Salón Diva ponúka neskutočne famózne šaty. Kolekcia je tak unikátna, že každá nevesta by musela veľmi dlho hľadať aby našla konkurencieschopné šatočky. Kvalitné materiály, prepracované detaily a v neposlednom rade aj dôraz na individualitu každej nevesty - či chcete byť princezná, romantická víla alebo sexi nevesta, určite si vyberiete. Mne osobne sa páčia hlavne modely s čipkou a jednoduchšie strihy, napríklad kolekcia Allure Romance. Navyše môžete mať takéto exkluzívne šaty za skvelú cenu! Nemusíte mínať tisíce dolárov a šaty si kupovať, keď si ich môžete požičať v salóne Diva a ešte Vám ich aj na mieru upravia. Môj deň D bude budúci rok a určite viem, odkiaľ budú moje svadobné šaty."


 

Gratulujeme súťažiacej s nickom Lenka Stolarikova 


(bol vyžrebovaný jej príspevok č. 9 na strane 11)

 

Ďakujeme všetkým obdivovateľkám salónu DIVA za účasť v súťaži!



Foto: 

archív Salón Diva a nevesta.sk, citácie zo súťažnej diskusie

eva  | 27.12.2013, 16:00