Pravidlá súťaže Vyhrajte požičanie svadobného obleku Javier!

Oficiálne pravidlá súťaže "Vyhrajte požičanie svadobného obleku Javier!"

1. Usporiadateľ

Marketing Web Management, s.r.o. so sídlom Kláštorská 40, 949 01 Nitra, IČO: 35 934 719, spoločnosť zapísaná v Obchodnom registri vedenom na Okresnom súde Nitra, oddiel Sro, vložka 16622/N (ďalej tiež "usporiadateľ").


2. Názov súťaže

"Vyhrajte požičanie svadobného obleku Javier!"


3. Trvanie súťaže

Súťaž trvá od 02. 01. 2014 17:00:01 hod. do 18. 02. 2014 23:59:00 hod.


4. Miesto konania

Slovenská a Česká republika


5. Účastník súťaže

Účastníkom súťaže sa môže stať každá fyzická osoba staršia ako 15 rokov s trvalým alebo s prechodným pobytom na území Slovenskej alebo Českej republiky, ktorá splní podmienky účasti v súťaži. Osoba staršia ako 15 rokov, ale mladšia ako 18 rokov, môže súťažiť iba so súhlasom zákonného zástupcu (ďalej tiež "účastník").


6. Podmienky účasti

Súťažiaci musia počas trvania súťaže:

a) navštíviť Svadobnú výstavu v Bratislave dňa 19.1.2013 a vhodiť vstupenku do označenej zlosovacej urny

a/alebo

b) odpovedať na súťažnú otázku, vyhlásenú 20.1. v súťažnom článku a svoju odpoveď poslať mailom na adresu SvadobnyOblek@nevesta.sk

Pomocou automatického žrebovacieho systému - generátora náhodných čísel sa určí najprv skupina účastníkov, z ktorej sa bude žrebovať a následne sa buď zo všetkých vstupeniek alebo zo všetkých správnych odpovedí pomocou automatického žrebovacieho systému - generátora náhodných čísel vyberie 1 vstupenka alebo 1 odpoveď, ktorej odosielateľ sa stane víťazom/kou.

 

7. Výhra

Poukaz na zapožičanie svadobného obleku španielskej značky Javier.

Platnosť výherného poukazu: do 12/2014


8. Nárok na výhru

Nárok na výhru má účastník súťaže, ktorý sa zúčastnil Svadobnej výstavy a vhodil svoju vstupenku do zlosovacej urny a/alebo odoslal správnu odpoveď na súťažnú otázku a jeho odpoveď bola vyžrebovaná generátorom náhodných čísel.


9. Odovzdanie - prevzatie výhier

Odovzdanie výhry výhercom doručí usporiadateľ súťaže a to zaslaním výherného poukazu na adresu výhercu.


10. Súhlas s pravidlami súťaže a ochrana osobných údajov

a) Účasťou v súťaži vyjadruje účastník súhlas s pravidlami a podmienkami súťaže a zaväzuje sa ich plne dodržiavať.

b) Účasťou v súťaži udeľuje účastník svoj súhlas so spracovaním všetkých osobných údajov poskytnutých v priebehu tejto súťaže, a to spoločnosti Marketing Web Management, s.r.o. ako prevádzkovateľovi portálu nevesta.sk, za účelom vyhodnotenia súťaže a zaslania výhry a pre marketingové účely v súlade s § 62 ods. (2) zákona č. 351/2011 Z.z. o elektronických komunikáciách, a to na neobmedzenú dobu od poskytnutia súhlasu. Prevádzkovateľ spracováva osobné údaje v súlade so zákonom č. 428/2002 Z.z. o ochrane osobných údajov v platnom znení a ďalších súvisiacich predpisov. Účastník berie na vedomie, že má práva v zmysle § 20 zákona č. 428/2002 Z.z. o ochrane osobných údajov, že poskytnutie osobných údajov je dobrovoľné, že svoj súhlas môže kedykoľvek na adrese prevádzkovateľa odvolať a prehlasuje, že všetky údaje, ktoré uviedol pri registrácii sú pravdivé. Tento súhlas sa udeľuje bezplatne.

c) Účasťou v súťaži poskytuje účastník usporiadateľovi bezplatný súhlas s uverejnením svojho nicku (prezývky na portáli nevesta.sk zadanej pri registrácii), prípadne mena, iniciálami priezviska a miesta bydliska vo forme: "Nick, prípadne Meno, Priezvisko, Mesto" v súvislosti s prezentáciou výsledkov súťaže v médiách a reklamných materiáloch usporiadateľa na neobmedzenú dobu od skončenia súťaže.


11. Ďalšie dôležité podmienky súťaže

a) Vymáhanie účasti či výhry v súťaži súdnou cestou je vylúčené.

b) Zo súťaže sú vylúčení zamestnanci usporiadateľa súťaže, všetkých spolupracujúcich spoločností a svadobných salónov a osoby im blízke v zmysle § 116 Občianskeho zákonníka. V prípade, že sa niektorá z týchto osôb stane výhercom v súťaži, výhra nebude odovzdaná a táto výhra prepadá v prospech usporiadateľa. Výhra v súťaži sa neodovzdá ani v prípade, že organizátor alebo usporiadateľ zistia alebo budú mať oprávnené podozrenie na spáchanie podvodného alebo nekalého konania zo strany niektorého z účastníkov či inej osoby, ktorá dopomohla danému účastníkovi výhru získať.

c) Výsledky súťaže sú konečné, bez možnosti odvolania. Usporiadateľ si vyhradzuje právo meniť podmienky odovzdávania výhier v prípade, že mu výhry nebudú poskytnuté tak, aby mohli byť výhercom odovzdané v súlade s pravidlami súťaže. Výmena cien či vyplatenie peňažného plnenia výmenou za vecné výhry, ako i vymáhanie účasti v súťaži či výhier právnou cestou, nie sú možné.

d) Organizátor ani usporiadateľ nenesú žiadnu zodpovednosť za prípadné škody spôsobené účastníkom v súvislosti s užívaním (realizáciou) výhier. Reklamácia výhier je vylúčená. Úplné a presné pravidlá súťaže sú dostupné na www.nevesta.sk v článku pod názvom "Vyhrajte požičanie svadobného obleku Javier!"

e) Usporiadateľ súťaže si vo výnimočných a úplne odôvodniteľných prípadoch vyhradzuje právo súťaž ukončiť. Výhry nie je možné vymáhať súdnou cestou, ani nárokovať v alternatívnej podobe. Usporiadateľ je oprávnený zmeniť pravidlá súťaže či technické alebo organizačné zabezpečenie súťaže a v tom prípade je zmena pravidiel účinná od okamihu zverejnenia na webových stránkach www.nevesta.sk


© Marketing Web Management, s.r.o. dňa 02.01.2014

eva  | 2.1.2014, 17:00