Limitovaná edícia Kalendára nevesta.sk 2014 v dražbe!

Do nového roka prinášajú pokoj, harmóniu a anjelskú krásu... Nevesty v skvostných svadobných róbach, ktoré vyskočili zo stránok Časopisu Nevesta do limitovanej edície Kalendára nevesta.sk 2014!
titulka_kalendar
Vďaka nim presvadobné stresy vystrieda radosť z príprav a pokušenie vyskúšať účes z januára, líčenie z februára, klobúčik z marca, šaty z apríla, smoking pre ženícha z mája... kyticu z augusta či atmosféru svadobného fotenia zo septembra alebo decembra... Tieto tajomné a zmyselné krásky sa narodili preto, aby sa raz stali božskou nevestou. Rovnako ako VY! Také krásne však nespadli z neba, aj keď z nich sála dokonalá prirodzenosť. 
Na každej stránke nájdete spísaný celý tím ľudí, ktorí sa postarali o ich vizáž a styling, rovnako šaty, doplnky a priestory.  
Luxusný lesklý fotopapier na čiernom podklade vo veľkosti A2 (40 x 61 cm) im dáva brilanciu a oživuje ich krásu v dokonale prekreslených detailoch.

Posolstvo

Počas svadobných príprav, ktoré trvajú často aj rok, musíme zvládnuť množstvo úloh a prekážok. Odpovedať si na veľa otázok a rozhodnúť sa správne v toľkých dôležitých veciach, ale i maličkostiach, že rituál čítania Časopisu Nevesta sa môže stať oslobodzujúcim okamihom. Pretože kvalitné čítanie a fotografie - to je plná náruč inšpirácií, ktoré nás vždy znovu a znovu dobijú energiou a prinesú nám čistejšiu myseľ. Toto posolstvo, ktoré v sebe nesie Kalendár nevesta.sk sa týka hlavne budúcich neviest. "Rodina a partner od budúcej nevesty vyžadujú, aby dokonale zvládla organizáciu svadby  - od výberu toho správneho dátumu cez chutné svadobné menu až po rozprávkovú svadobnú výzdobu v súlade s najnovšími trendmi, pritom sama sa musí stať stelesnením nádhernej a perfektne naladenej nevesty," hovorí manažérka portálu nevesta.sk Eva Grznáriková.

Rukopis

Z každého záberu cítiť romantickú atmosféru, vášeň a zmyselnosť. Vyžaruje z nich grácia a elegancia, z ktorej muži padajú do kolien. Či už prežiarené denným svetlom, lúčmi zapadajúceho slnka, mäkkým svetlom knižnice či vínnej pivnice, v tieni storočného gaštanu alebo odrazu vodnej hladiny. Z každého mesiaca cítiť rukopis fotografa. Chriss by nevesta.sk vždy hľadá tú ťažko opísateľnú nevšednú esenciu, ktorá drieme v každej žene, a pomáha jej vyjsť na svetlo sveta. Ako poklad, ktorý by mal byť objavený. "Vždy ma moja práca bavila, ale odkedy som začala fotiť nevesty, stala sa pre mňa takmer zmyslom života. Inšpiruje ma svetlo a tieň, výraz a črty tváre, ktoré skúmam so zanietením. Vždy sa snažím roztápať ľady, aby som zachytila tie pravé a skutočné tvary."

kalendar_web_clanok

Dražba

Staňte sa majiteľom luxusného kalendára z limitovanej edície v počte troch kusov a vrhnite sa do svadobných príprav plní energie a inšpirácií! 

Zapojte sa do dražby kalendára (draží sa 1 ks)! Vyvolávacia cena je 50 eur.

Svoje ponuky píšte na mail drazba@nevesta.sk
Ponuka musí obsahovať Vaše kontaktné údaje a sumu. Najvyššiu ponuku budeme pravidelne zverejňovať na FB a portáli nevesta.sk. Pokiaľ chcete zverejnenú ponuku prebiť, stačí poslať zvýšenú ponuku a kalendár môže byť váš :)

Dražba prebieha on-line 24 hodín denne od 20. 12. 2013 od 15. hodiny do 1. 1. 2014 do 15. hodiny. 


Gratulujeme Dominike, ktorá získala kalendár za 77 eur! 
Ďakujeme všetkým, ktorí sa zúčastnili dražby a ak po ňom stále túžite, máme pre vás skvelú správu. Kalendár je od 1. 1. 2014 dostupný pre každého svadobného nadšenca. Objednávky prijímame na kalendar@nevesta.sk


Publikované 20. 12. 2013
Kristína | 3.1.2014, 10:00