Vyhrajte svadobnú kyticu a pierko!

Najpopulárnejšie sú tie, uviazané z ruží, ľalií, orchideí či kálií, postupne však nevesty stále viac objavujú aj krásu iných druhov kvetov. Viete, že vaša svadobná kytica môže byť priam umeleckou kreáciou? Vaše predstavy je kvetinárstvo Orchidea pripravené pretvoriť do tej najkrajšej svadobnej kytice, ktorú budete vo svoj svadobný deň nosiť ako šperk.
orchidea_titulka
Orchidea je symbolom výnimočnosti, ľalia zas nevinnosti, ruža znamená lásku... Aj svadobná kytica o vás vypovie, aká ste a čo máte rada, preto keď vám ju váš milý bude vyberať, mal by mať na pamäti, že

Vaša svadobná kytica musí byť darovaná z lásky!


Zapojte sa do súťaže o kyticu pre nevestu a pierko pre ženícha!

Výhra

Svadobná kytica s pierkom. 

Svadobnú kyticu vám Orchidea pripraví panažírovacou technikou - kytička vám preto vydrží krásna bez vody aj niekoľko dní, takže nemusíte mať strach, že vám počas svadobného dňa zvädne.

Poukaz na výhru platí do konca roku 2014.
Hodnota ceny je 100 Eur.

Cenu pre víťazku do súťaže venuje

orchidea_logo
Kvetinárstvo Orchidea Vám splní akékoľvek "kvetinové" želanie. 

Je pripravené poradiť pri výbere nielen vašej svadobnej kytice, ale aj ostatných svadobných dekorácií. Zrealizuje aj kompletnú výzdobu svadobnej sály, obradnej miestnosti či kostola. Venuje sa aj väzbe drobných kvetinových svadobných doplnkov, ako sú čelenky, jednotlivé kvietky do vlasov, náramky a kytičky pre družičky a svadobné mamy, pierka pre svadobčanov, košíky s lupienkami z ruží zo živých kvetín.


Nájdete ho na Hlavnom námestí 2 v Bratislave.
orchidea_text

Ako vyhrať?

Je to veľmi jednoduché!

1. krok  - Navštívte Svadobnú výstavu

Príďte na Svadobnú výstavu 19. januára v Hoteli Radisson Blu Carlton v Bratislave a na stánku nevesta.sk vhoďte svoju vstupenku do žrebovacieho osudia.

2. krok - Odpovedzte na súťažnú otázku

Napíšte nám, aký typ (tvar) kytice sa vám páči? 

(Svoju odpoveď spolu s kontaktom na vás nám pošlite e-mailom na SvadobnaKytica@nevesta.sk)


Náš tip: Ak ešte nemáte predstavu, základný prehľad o typoch svadobných kytíc nájdete v našom článku.


Prehliadku svadobných kytíc z ponuky kvetinárstva Orchidea si budete môcť pozrieť naživo aj na Svadobnej výstave v Bratislave:


partner_vystavy150


Foto:
Kvetinárstvo Orchidea

1x publikované: 7.1.2014
eva  | 7.1.2014, 10:00