Kto je najsexi muž planéty?

Dámy, zbystrite pozornosť! Magazín People zverejnil zoznam najpríťažlivejších mužov pre rok 2013. Na trón zasadol americký spevák a hudobník Adam Levine.
titulka-adam
Frontman skupiny Maroon 5 a porotca známej súťaže The Voice, za svoje vyšportované telo vďačí joge a spinningu. "Ako hudobník snívate o tom, že získate Grammy, no nemyslel som si, že je i takáto možnosť. Prekvapilo a šokovalo ma to a mal som pocit, že je to vtip, no nebol, takže je to super,"  komentoval svoje víťazstvo 34-ročný spevák. 
adamlevine
Obdivovateľky charizmatického hudobníka majú smolu. Je šťastne zasnúbený s namíbijskou modelkou Behati Prinsloo. "Dlho som si myslel, že manželstvo nie je pre mňa. Keď som bol ale pripravený, bol som pripravený. Jednoduchšie by to ani nemohlo byť," vyznal svoje city Adam.  
adamlevine
V špeciálnom vydaní týždenníka uviedol, že si občas poplače pri filme. Vždy ho vraj dostane E.T. - Mimozemštan. Prezradil aj šteklivú pikošku - najsexi muž sveta vraj chodí rád odetý len v Adamovom rúchu.
adamlevine
Ste s výberom magazínu People spokojné, alebo by ste za najsexi muža zvolili niekoho úplne odlišného? Ako sa hovorí, sto ľudí, sto chutí. 

Foto: SITA/AP
Nina M. | 22.11.2013, 10:00