Zaostrené na vlasy! (2.časť)

Krásne vlasy sú ozdobou každej ženy. Perfektný účes je ozdobou krásnych vlasov. V druhej časti zaostríme na zložitejšie, no o to krajšie účesy, vhodné predovšetkým na svadbu či ples.
brazil_fashion_auslander0da78e5f009b4c02a3b71f1a80d34b5b
Vkusný účes s nádychom monarchizmu. Aj tak by sa dal charakterizovať elegantný drdol odhaľujúci šiju. 
francsarabia
francsarabia
Vpredu vlasy uhlaďte a zafixujte lakom na vlasy. Ako ozdoba môže poslúžiť klobúk či mašľa. Šaty odhaľujúce chrbát sú pre tento typ účesu najvhodnejšou voľbou. 
isabelzapardiez
Zmeňte sa na rebelku. Natupírovaný účes je vhodný predovšetkým pre krátke vlasy. 
isabelzapardiez
Účes pôsobí jednoducho, no nedostatočná fixácia môže spôsobiť krátku životnosť inak dokonalého stylingu. Zverte sa do rúk odborníka. Natupírovaná vlna nie je obľúbená len na svetových mólach, ale aj medzi celebritami. Krátkovlasá Miley Cyrus naň v poslednej dobe nedá dopustiť. 
victoriolucchino
Móda vás môže zmeniť na kohokoľvek. Je nevyspytateľná. Či už túžite po vzhľade nežnej divožienky alebo odvážnej labute, nič nie je nemožné. Treba mať na pamäti, že extravagantné účesy musíte vedieť nosiť. Preto sa zbytočne nestavajte do role, ktorá vám a vašej osobnosti vyslovene nepasuje. 
perufashion
Nie je novinkou, že módni dizajnéri nájdu inšpiráciu vo všetkom. Či už vo filme, alebo v realite. Film Veľký Gatsby diktuje návrat pompéznych 20. rokov. Krátke mikádo, trblietavé čelenky a pierka z vás urobia hviezdu večera. Je jedno či zvolíte rovné alebo natočené vlasy. Prvoradé sú v tomto prípade doplnky. 
soniapena
Viete si predstaviť dámy s modrou krvou bez typicky netypických klobúkov? My rozhodne nie. Keďže dámy dodržujú prísnu etiketu, čo sa oblečenia týka, môžu sa vybúriť aspoň na klobúkoch. K štýlovému doplnku, akým je práve klobúk, je vhodné zvoliť si jednoduchý účes. Napríklad drdol. Na Slovensku je štýlový klobúk podobný klobúkom anglickej šľachty len zriedkavým doplnkom. Preto zaručujeme, že dobrý výber klobúka predčí akýkoľvek účes. A čo poviete na predstavu nevesty v klobúku? Prečo nie, však?francsarabia
Je dôležité vybrať si účes, ktorý vám jednoducho povedané "sekne". Inšpirovali sme vás horúcimi trendmi priamo z mól, avšak, vy sami viete, čo je pre vás to pravé orechové. Ak nie, poraďte sa s odborníkom, ktorý vás uistí, že vami zvolený účes je ten pravý a pristane vám. 

Foto: Barcelona Bridal Week
Nina M. | 20.11.2013, 12:00