Zaostrené na vlasy!

Tohtoročné módne kolekcie priniesli množstvo nápadov a inšpirácií. Móda však nie je len o oblečení či doplnkoch. Zaostrili sme na vlasy!
titulka
Šaty robia človeka, no dokonalá dáma nesmie zabúdať na vlasy. Nesprávny strih, farba či účes, môžu pokaziť celkový dojem. Vybrali sme pre vás niekoľko inšpirácií priamo z móla. 
cabotine
Nie vždy sú vlasy poddajné a pripravené na vaše vlasové kreácie. Ak meškáte do práce alebo nestíhate návštevu kaderníctva pred plesom, obyčajný cop vás vždy zachráni. Jednoduchý účes pristane takmer každej a zaberie minimum času. 
cabotine
Ak chcete účes ozvláštniť, obmotajte cop pramienkom vlasov na mieste, kde je umiestnená gumička. 
cabotine
matildecano
Ak vás klasický cop neupútal a považujete ho za každodenný rituál, máme pre vás alternatívu.
matildecano
Majiteľky hustých vlnitých vlasov majú v tomto prípade vyhraté. Rovné vlasy jednoducho natočte. Je len na vás či vlasy zopnete do gumičky, alebo sa s účesom viac pohráte. Vlasy natupírujte a ležérne povypínajte pomocou sponiek. Zvyšok zopnite do gumičky. Najkratšie pramienky nechajte voľne rozpustené. 
jesuspeiro
Retro hýbe svetom módy. Objemné natupírované vlasy sú opäť in. 
patriciaavendano
Ak máte šikovné ruky a ovládate techniku tupírovania, účes si vytvoríte aj sama. Ak nie, spoľahnite sa na odborníka. 
samuel
Retro styling môžete vďaka čelenke jednoducho zladiť so šatami. Ozdoba vo vlasoch však nie je pravidlom. Účes a lá Brigitte Bardot je vhodný predovšetkým na slávnostné udalosti. Je nenáročný a jemne extravagantný. Zariskujte a buďte hviezda.
miquelsuay
Príprava vybraných účesov vám zaberie minimum času a námahy. Jednoduché vlasové kreácie sú ideálnym doplnkom k extravagantným šatám. Ako sa hovorí, menej je niekedy viac. Jednoduché šaty si priam pýtajú zložitejší účes. V nasledujúcej časti zaostríme práve na prepracované módne trendy. 

Foto: Barcelona Bridal Week 
Nina M. | 15.11.2013, 17:00