Salón Weda: Vyhraj svadobné šaty!

Ešte ste sa nerozhodli, aké svadobné šaty by boli pre vás tie NAJ? Z novej kolekcie značky Agnes Bridal Dream v Salóne Weda si určite vyberiete! Biele či maslové? Čipkované alebo šifónové? Zapojte sa do veľkej narodeninovej súťaže s Časopisom Nevesta a tie vaše vysnívané si môžete vydiskutovať!
11773_titulka

Aj Salón Weda/esaty.sk oslavuje 2. narodeniny časopisu NEVESTA!

Ak ste dali hlas jeho fotoeditoriálu V zlatej klietke a do šiat zo Salónu Weda ste sa šialene zamilovali, dajte nám o tom vedieť v diskusii pod týmto blogom! Diskutujeme totiž o úžasnú cenu! Požičovné svadobných šiat podľa vlastného výberu zo Salónu Weda

 

Viac o veľkej narodeninovej súťaži tu.

 

11220

 

Jemne zdobený riasený korzet zvýrazňuje štíhly driek a pekne sadne aj nevestám s menšími prsiami. Nadýchaná tylová sukňa A-čkového strihu šikovne zakryje širšie boky. Efektný model 11220 značky Agnes Bridal Dream ocení milovníčka jednoduchej elegancie, ktorá sa túži v deň D stať nežnou princeznou. 


11637

 

Krajkový živôtik s lodičkovým výstrihom a elegantnými trištvrťovými rukávmi ulahodí tej neveste, ktorá chce byť viac zahalená ako odhalená. Bude však trendy! Korzety síce nevyjdú nikdy z módy, ale nechceme byť predsa všetky rovnaké! Model 11637 značky Agnes Bridal Dream zaujme aj jednoduchou sukňou, lebo stále platí staré známe - v jednoduchosti je krása.

 

11763

 

Jednoduché, splývavé, s éterickým nádychom. Tak tieto šaty sú zásah do čierneho, ak máte tie správne krivky a chcete, aby sa dali len tušiť. Pri chôdzi sa vaša silueta bude krásne vlniť a vlečka dodá vášmu zjavu neskutočnú noblesu. Model 11763 značky Agnes Bridal Dream pre odvážnu nevestu, ktorá inklinuje k vintage štýlu. 

 

11879

 

Plus size model 11879 značky Agnes Bridal Dream - to, že nemáte ideálne miery, ešte neznamená, že nemôžete byť krásna nevesta. Stačí siahnuť po tom správnom strihu, aby ste zakryli nedostatky a vyzdvihli svoje prednosti. Široké ramienka a šaty strihnuté pod prsiami, ktoré plynule prechádzajú do padavej sukne, sú ideálna voľba.   

 

11882_sh57


Plus size model 11882 značky Agnes Bridal Dream. Čipkované svadobné šaty s rukávmi a užšou A-čkovou sukňou schovajú aj širšie boky a pekne vyniknú na neveste, ktorá nemá ideálne miery. V ivory odtieni sa ich nemusí báť ani bleduľka :) 

 

to101

 

to101_ton10_

 

Model 101 značky Agnes Bridal Dream. Decentné a elegantné šaty prekvapia svojou rafinovanou jednoduchosťou. Pekne tvarovaný korzet oddeľuje od padavej sukne s vlečkou nápaditý opasok. S jemnou pelerínou dosiahnete vzhľad Popolušky z rozprávky Tri oriešky pre Popolušku :) 

 

to72_

 

Salón Weda má v novej kolekcii na rok 2014 niečo aj pre nevesty, ktoré milujú vintage a čipku, a túžia sa do nej zahaliť od hlavy po päty.  Model 72 od značky Agnes Bridal Dream.  Štýlové, čo poviete?

 

Viac o Salóne Weda tu.

nevesta.sk | 11.11.2013, 11:10