Salón Nicole: Vyhraj svadobné šaty!

Ak je vám blízka elegancia v podobe nežných a romantických svadobných šiat, je možné, že vás osloví práve kolekcia Salónu Nicole. Zapojte sa do súťaže a možno sa šťastie usmeje práve na vás!
leonie_titulka

Aj Salón Nicole oslavuje 2. narodeniny Časopisu Nevesta!

Ak ste dali hlas jeho fotoeditorálu Tajomstvo lásky a medzi modelmi z dielne Pronovias ste si našli svoje vysnívané svadobné šaty, napíšte nám do diskusie pod týmto blogom. Diskutujeme totiž o úžasnú cenu! Požičovné svadobných šiat podľa vlastného výberu zo Salónu Nicole

 

Viac informácií o súťaži nájdete tu.

 

orera

 

Anticky ladený model Orera upúta korzetom ozvláštneným pierkami a padavou sukňou posiatou lupienkami kvetov. Ľahučká svieža sukňa prechádza do vlečky, ktorá sa bude pri chôdzi za nevestou hravo vlniť. V tomto modeli budete pôsobiť ako antická bohyňa.

 

onda


Šaty priliehavého strihu, ktoré krásne lemujú postavu, z vás vyčaria dokonalú morskú pannu. Vrchná časť šiat modelu Onda zaujme prepracovaným vyšívaním. Bohatá sukňa, ktorá sa rozširuje od kolien, vynikne vďaka vlečke a krajke. 


ledurne


Nevesty túžiace po nežných šatách nepochybne zaujme model Ledurne. Strih a la morská panna s priliehavým pierkovým korzetom krásne tvaruje postavu. Volánová sukňa dodáva šatám ďalšiu dimenziu, vďaka ktorej pôsobia snovo a vzdušne. 


oberti

 

Pre budúce nevesty, ktoré snívajú o širokej sukni a chcú počas svojho veľkého dňa vyzerať ako skutočné princezné, si módny dom Pronovias pripravil niekoľko modelov. Máloktorá nevesta by odolala tomuto rozprávkovému kúsku - modelu Oberti so širokou tylovou sukňou, ktorá je vďaka niekoľkým vrstvám tylu vzdušná a ľahká. 

 

lexas

 

Mierne výstredne pôsobí model Lexas, ktorý vyniká krásne zdobeným korzetom a vrstvenou tylovou sukňou. Ak sa chcete odviazať a trošku experimentovať, no zároveň nechcete stratiť z nežnosti a romantickosti nevesty, tento kúsok je pre vás ako stvorený. 

 

licia

 

Ak snívate o extravagantných šatách, váš sen môže zhmotniť model Licia. Sukňa z veľkých romantických kvetov, štrasový opasok a nádherne čistý skladaný korzet s rovným výstrihom. V snehobielej patria tieto šaty k tomu najzaujímavejšiemu v kolekcii.


laurelin

 

Model Laurelin. Klasika, ktorá neomrzí, a vďaka detailom ako priehľadný živôtik a srdiečkový korzet opäť príjemne prekvapí.


Viac o Salóne Nicole tu.

 

Foto: Pronovias

nevesta.sk | 11.11.2013, 11:00