Salón Diva: Vyhraj svadobné šaty!

Chcete byť jednoducho extra nevesta, ktorá zaujme na prvý pohľad luxusnými modernými svadobnými šatami? Alebo túžite po vintage štýle? Z novej kolekcie Salónu Diva si určite vyberiete! A teraz si ich môžete dokonca vydiskutovať! Zapojte sa do veľkej narodeninovej súťaže s Časopisom Nevesta!
Model C212 Allure Couture
c212h_upr

Aj Salón Diva oslavuje 2. narodeniny časopisu NEVESTA!

Ak ste dali hlas jeho fotoeditoriálu Lady Jane a do šiat Allure Bridals ste sa po uši zamilovali, dajte nám o tom vedieť v diskusii pod týmto blogom! Diskutujeme totiž o úžasnú cenu! Požičovné svadobných šiat podľa vlastného výberu zo Salónu Diva

 

Viac o veľkej narodeninovej súťaži tu.

 

2618

 

Model 2618 Allure Romance s čipkovým korzetom a hladkou saténovou A-čkovou sukňou, ktorú oddeľuje široký nariasený opasok, vám sadne ako uliaty. Nádherný odtieň šiat ukáže, že máte vkus a nebojíte sa nových trendov.

 

2651_upr

 

Zasnená romantika pre milovníčky vintage. Svadobné šaty so strihom a la morská panna sadne vyváženej postave typu presýpacie hodiny. Model 2651 Allure Romance vás zahalí do zvodnej čipky. 

 

2663

 

Radšej väčší výstrih, ale zakryté ramená? V tom prípade tu máme niečo pre vás! Vyštíhlený Model 2663 Allure Romance v odtieni ivory s luxusnou štrasovou aplikáciou pod prsiami splní vaše očakávania. 

 

9014

 

Srdiečkový korzet so štrasovým opaskom a princeznovskou tylovou sukňou s krajkou - niečo pre zasnívané romantičky. Model 9014 Allure Bridals v ivory farbe ulahodí vašim najtajnejším predstavám. 

 

9019

 

Čipka slávi obrovský návrat a pokiaľ vás omrzeli korzetové šaty, do tohto modelu sa zamilujete! Ak plánujete svadbu v štýle vintage, model 9019 Allure Bridals s hlbokým tričkovým výstrihom vás musí upútať.  

 

c224

 

Extravagantný a luxusný - taký je Model C224 Allure Couture. Tvarujúci korzet so srdiečkovým korzetom prechádzajúcim až k bokom a veľká volániková sukňa s vlečkou sa postarajú, aby ste pôsobili božsky. 


c265

 

Čipka a volány. Skvelá kombinácia pre tie, ktoré si chcú splniť sen o romantickej vintage svadbe. Hravé a dievčenské. Model C224 Allure Couture nemôže zostať bez povšimnutia. 


c269

 

Model C269 Allure Couture púta pozornosť svojím prepracovaným korzetom. Predĺžený korzet tvaruje pás a jednoduchá A-čková sukňa dokonale ladí s celkovým zdobením a robí šaty krásne vyvážené a elegantné.


c244_upr


Model C244 Allure Couture. Opäť sa pýchou šiat stáva korzet vyskladaný z kvietkov. Ste pripravené, aby všetky pohľady spočinuli na vašom dekolte? V obrovskej tylovej sukni budete pôsobiť doslova kráľovsky.  


Viac o Salóne Diva: tu.

 

Foto: Allure Bridals

nevesta.sk | 11.11.2013, 11:00