Svadobné šaty AtelierDeCouture by nevesta.sk vyhráva...

Ste plné očakávania? Aj my! Konečne je to tu! Vyhlásenie výherkyne, ktorá si bude môcť obliecť svadobné šaty s puncom originality so značkou AtelierDeCouture! A keďže šaty nesú aj naše meno, portál nevesta.sk víťazku nastyluje, nalíči a profesionálne nafotí. Jedna zo súťažiacich zažije perfektný deň, ktorého výsledok uvidí v Časopise Nevesta!
sutazne_jarka_web_titulka_1
Éterické svadobné šaty AtelierDeCouture by nevesta.sk sadnú JEMNEJ, ale pritom ODVÁŽNEJ žene. A práve takú sme sa rozhodli spomedzi vás všetkých vybrať. Favoritiek bolo niekoľko, vyhrať však môže len jedna... 

Všetky, ktoré ste sa do súťaže zapojili, ste boli veľmi blízko víťazstvu! V redakcii sme si čítali tieto vaše krásne slová:

Kristína: "Aterlier DeCouture, resp. navrharku Jarku Kocanovu sledujem uz dlho na sashe.sk a jej modely su, no to sa ani slovami opisat neda, originalne, etericke, take ake
nikde inde nenajdete! Vzdy som tuzila mat saty od nej, a keby to bolo svadobne saty, o to lepsie! :) Ja osobne len dufam, ze vdaka jej tvorbe (a tvorbe inych slovenskych navrharov), sa trosku aj ovplyvni vyber v slovenskych svadobnych salonoch..."

Helena: "Keď som prvýkrát našla "AtelierDeCouture" na webe, zamilovala som sa do tvorby tejto 
neskutočne šikovnej návrhárky. Už vtedy som si vravela "až sa raz budeme
vydávať, chcem šaty od tejto ženy"..."

Zapojili sa aj muži :) 
Roman: "V živote som nemal chuť zúčastniť sa nejakej súťaže. Robil som si srandu z kolegyne, ktorá vypĺňala jednu súťaž za druhou a stalo sa to jej súčasťou života, prišlo mi čudné vyplniť nejaký formulár a potom čakať, a nakoniec sklamanie. No teraz sa však ide ženiť môj brat a chcel by som im dať ten najkrajší darček a to svadobné šaty pre nevestu, ktoré si inak finančne nedovolím a kľudne to čakanie a napätie zažijem, lebo čo krajšie človek môže spraviť, ako skrášliť ten najkrajší deň v živote svojich blízkych."

...všetkým, ktoré ste svojou účasťou v tejto súťaži preukázali obdiv tvorbe módnej dizajnérky Jaroslavy Wurll Kocanovej a svadobnému portálu nevesta.sk, zo srdca ďakujeme :)

nikushqa_1

Výherkyňa však môže byť len jedna... A tou sa stáva:

súťažiaca s nickom nikushqa

nikushqa_3

Čo nám o sebe napísala?

"Prečo by som mala vyhrať práve ja? Myslím si, že práve takéto šaty by boli pre moju postavu úplne dokonalé, keďže veľa šiat mi nepadne. Práve svadba s mojím drahým bude najkrajší deň v mojom živote a keďže to myslím naozaj
vážne, teda chcem byť po jeho boku až do konca živote, tak si myslím, že takáto výnimočná chvíľa si zaslúži mať na sebe aj výnimočné šaty :)"


GRATULUJEME víťazke k výhre svadobného dizajnérskeho kúsku od Jarky Wurll Kocanovej a čelenky od šperkárky Zuzany Zliechovcovej !


A súčasťou výhry je aj styling a fotoshooting od svadobného portálu nevesta.sk :)




Foto titulka: Chriss by nevesta.sk

Svadobné šaty: Jaroslava Wurll Kocanová - AtelierDeCouture by nevesta.sk

Čelenka: Zuzana Zliechovcová

Modelka: Frederika K./MiX model 

Vizáž: Zuzana Alex Puchríková

Vlasy: Lucia Freundová

Priestory: Chateau Appony


Foto v článku: fotoalbum súťažiacej

eva  | 31.12.2013, 15:00