3. súťažná otázka, s ktorou vyhráte exkluzívny smoking Marco Mirelli!

Ručne šité topánky, celohodvábne kravaty, šerpy s motýlikmi, tradičné anglické traky, kožené biznis tašky - aj to sú módne doplnky, ktoré výrazným spôsobom dotvárajú imidž štýlového muža. Aby ste to so svojím imidžom mali odteraz ešte ľahšie, Image House for Men MARCO MIRELLI otvára v Bratislave svoj nový showroom s plochou viac než 600 m2.
mm_smoking_sutaz_2
A práve topánok, viazaniek, kožených tašiek, manžetových gombíčkov a iných pánskych "Must-have" doplnkov sa týka nová súťažná otázka, ktorú hravo zodpoviete!

3. súťažná otázka:

Napíšte nám názvy aspoň 4 značiek módnych doplnkov, ktoré si od 15.11. môžete zakúpiť v novom showroome Image House for Men  Marco Mirelli. 


Náš tip: Viete, že správnu odpoveď sa dozviete na strane 37 v najnovšom vydaní Časopisu Nevesta?

mm_smoking_sutaz_9

Nezabudnite sa zaregistrovať na nevesta.sk a poslať nám svoju správnu odpoveď prostredníctvom súťažného formuláru "Marco Mirelli", ktorý sa vám objaví na homepage po prihlásení vpravo hore.

 

Práve ste začali súťažiť?

Prečítajte si úvodný článok, aby ste sa mohli zaradiť do súťaže o exkluzívny smoking z prvotriednych materiálov, ktorý môžete teraz získať úplne jednoducho - stačí, ak odpoviete správne aspoň na jednu zo súťažných otázok.

 

Veľa šťastia v súťaži!

 


Foto: Chriss by nevesta.sk
Produkcia: nevesta.sk pre Časopis Nevesta
Pánske odevy a doplnky: Marco Mirelli IHFM
Styling: Miriam Lisová Marcineková
Vizáž: Zuzana Alex Puchríková
Vlasy: Lucia Freundová
Priestory: Chateau Appony
Model: Antonio M., Mical D. a Vlado N. 
Auto: Porsche 356 pána Lohnického
eva | 4.11.2013, 13:00