Red Carpet fashion show

Honosné priestory Hotela NH Gate One, krásne modelky a všade navôkol závan módy. Aj tak by sa dala opísať módna prehliadka Red Carpet fashion show.
marmare_titulka

Pod záštitou agentúry Marmare agency sa spojilo niekoľko luxusných módnych značiek, aby dámy navnadili na aktuálne jesenné trendy a pripravili na plesovú sezónu. Večer odštartoval modelmi značky Marmare Fashion Design, ktoré predviedli známe slovenské tváre ako Dagmar Kolesárová, Kristína Kormúthová či Elena Podzámska. 

Dravé červené šaty Kristíne Kormúthovej skutočne pristali. Extravagantný, no zároveň elegantný zlatý rukáv model príjemne ozvláštnil. 

marmare_1

Elena Podzámska bola ako vždy šarmantná. Tentokrát jej krásu podčiarkol jednoduchý biely model s výrazným náhrdelníkom.

marmare_2

marmare_3

Klasickú čierno-bielu kombináciu predviedla Alžbeta Ferencová. 

marmare_4

Jednoduchý biely top v kombinácii s výraznou lesklou sukňou nikdy nesklame a nič nepokazí. Kombinácia pôsobí sexi a nevtieravo.

marmare_5

Krásne šperky k ženám jednoducho patria. Podčiarkujú ich pôvab a šarm. Šperky z dielne Stefanel sú skutočnou ozdobou ženskej krásy. Kolekcia Luxury prináša skvosty vyrobené z čisto prírodných kameňov. Každý šperk je originál. Aj vy máte chuť sa ozdobiť?

marmare_6

marmare_7

marmare_8

marmare_9

Život bez krásnych kabeliek by bol nudný. Kolekcia Katie´s bag prináša modely pre každú príležitosť. Klasické puzdrové či rozkošné farebné so srdiečkami, stačí si len vybrať.

marmare_10

marmare_11

marmare_12

marmare_13

Luxusný kožušnícky salón La Rena okrem modelov pre dámy predstavil aj rozkošnú detskú kolekciu. 


marmare_14

Okúzľujúci kabát zdobený kožušinovými dekoráciami by mala vlastniť každá milovníčka luxusu. Je elegantný a šik.

marmare_15

Zvodná Martina Grešová v modro-čiernom kabáte priviala na mólo studený ruský vietor.

marmare_16

Prichádza zima a vám dochádza kreativita? Inšpirujte sa trendy oblečením a doplnkami z Red Carpet fashion show, a vykročte do sveta ako hviezda z červeného koberca.


Foto: Patrik Ratajský

Nina M. | 29.10.2013, 18:00