Ako sme fotili v Centre laserovej a estetickej medicíny v Nitre

Zaregistrovali ste úžasnú súťaž o ploché bruško bez zásahu skalpela, ktorá momentálne prebieha na našom portáli? Ak vás zaujíma, kde podstúpi výherkyňa túto procedúru, čítajte ďalej. My sme totiž zažili dva skvelé dni v Centre laserovej a estetickej medicíny v Nitre, kde sme pre vás nafotili všetko, čo potrebujete vidieť pre predstavu, v akom príjemnom prostredí sa každá z nás môže stať krajšou.
laser_titulka
Po vstupe do centra sa ocitnete na recepcii, kde sa o vás postarajú a poskytnú vám všetky informácie majitelia Hudecovci. My sme boli z celkovej atmosféry doslova unesení. Pekný dizajnový priestor, ktorý je vhodne dotvorený štýlovými doplnkami, vo vás zanechá dobrý dojem. Podľa steny s fotografiami osobností usúdite, že ak sa po podstúpení zákrokov nechali odfotiť, boli určite spokojní.   

laser_priestory_1

V čakacej miestnosti, ktorá je prepojená s recepciou, už sedia dve krásne dievčatá Júlia a Simona (mimochodom čitateľky nevesta.sk), ktoré sme si vybrali na nafotenie reportážnych fotografií na ilustráciu zákrokov. 
Dievčatá, ide sa na skrášľovanie! 

laser_16

Aby dievčatá na foto vyzerali pekne a prirodzene, nevyhnutný je jemný make-up a tak sa vizážista Karol Kováč pustil do práce. Prepúdrovať, zvýrazniť oči a pery a výsledok bude vyznievať v duchu - taká krásna som sa narodila :)

laser_kolaz_2

Pani doktorka MUDr. Marianna Bieliková sleduje Karola pri práci :)

laser_kolaz_3

Na rad prišla Simonka, študentka medicíny, pre ktorú mala táto modelkovská skúsenosť aj ďalší rozmer. Ktovie, možno jej estetická medicína učaruje... 

laser_kolaz_simonka

Keďže nás čakalo aj tímové fotenie Centra laserovej a estetickej medicíny, Karol musel skrášliť aj pani majiteľku.

laser_kolaz_4a

Simonkina kontrola vizáže :)

laser_14

Zdá sa, že Júlia je spokojná tiež :)

laser_23

Ambulancie sú tiež pripravené a môže sa ísť na fotenie zákrokov. A na čo všetko sa v centre špecializujú?
"Pôsobíme v oblasti estetickej a laserovej neinvazívnej medicíny. Moderná dermatológia ponúka množstvo riešení, ako zredukovať chybičky krásy, či zjemniť dopad času na pokožke. Vďaka tej najmodernejšej laserovej technike dokážeme bezpečne a efektívne odstraňovať celulitídu, eliminovať vrásky, ošetrovať akné, metličkové žilky či pigmentové škvrny, odstraňovať znamienka alebo bradavice, všetky prebytočné chĺpky na tele alebo na tvári," rozpráva majiteľka Lucia Hudec.

laser_priestory_5

laser_priestory_2

A takto sme sa pri fotení zabávali :)

laser_1

laser_19

Procedúry v Centre laserovej a estetickej medicíny v Nitre jednoducho nebolia! Buď vás trošku pošteklia a vy sa začnete smiať alebo budú také príjemné, že celkom zrelaxujete. (Ako nám spomínala pani majiteľka, klienti vraj pravidelne na lôžku zaspia :)

Ste zvedaví na výsledné foto? Sledujte nás, lebo tie odhalíme až v ďalšom blogu! 

laser_priestory_4

Zoznámte sa s tímom Centra laserovej a estetickej medicíny v Nitre, ktoré bude ošetrovať našu výherkyňu. Zľava majiteľ Ján Hudec, MUDr. Marianna Bieliková a majiteľka Lucia Hudec. 

Ešte ste sa nezapojili do súťaže?

Tak to treba rýchlo napraviť!

TU.

laser_priestory_3

PS: Na záver pozdrav od zlatej rybky! Nemého maskota Centra laserovej a estetickej medicíny v Nitre, ktorá každému návštevníkovi splní jedno želanie...

Foto: Chriss by nevesta.sk
Chriss | 19.10.2013, 15:00