Ploché bruško za niekoľko týždňov bez zásahu chirurga? Je to možné!

Ak patríte k ženám, ktoré ani nevedia, čo je to pribrať na bruchu, gratulujeme! Ak však patríte k ženskej "väčšine" a páčila by sa vám myšlienka ubrať vášmu drieku zopár nepotrebných alebo prevísajúcich "centimetrov", čítajte ďalej! Objavili sme novú metódu, ktorá naozaj funguje a ktorá vás bez zásahu do tela zbaví tuku na bruchu.
laser_centrum_sutaz_titl
Dukanova diéta, oddelená strava, ranný beh, ba dokonca veľa stresu! Naordinovali ste si už všetky zdravé aj menej zdravé metódy na to, aby ste zhodili nejaké tie kilá navyše ale výsledok nebol nikdy taký, z ktorého by ste mali radosť?
Aj keď mať pekné telo nie je všetko, pocit, že sa vo svojej koži cítime naozaj dobre, sa nedá ničím nahradiť.

Ubrať na brušku za krátky čas - nemožné?

Ak sa vám nepozdáva myšlienka radikálneho zásahu do tela, ale radi by ste zažili skutočne viditeľnú zmenu za kratší čas, existuje metóda, ktorá si s tukom na bruchu perfektne poradí. Vás to nebude bolieť, nikto vás nebude "pichať" ani "rezať". Metóda, o ktorej hovoríme, neporuší kožu ani svaly, ale zameria sa len na tukové bunky. 
Je to Vanquish, metóda, ktorá bola vyhlásená za revolučnú liposukciu roku 2013!
vanquish_pr_plagat
Vanquish využíva najšetrnejším a veľmi sofistikovaným spôsobom ľudskému telu vlastný proces, kedy ľudská bunka prirodzene zaniká. Svojim pôsobením vyberá práve tukové bunky. Prístroj sa sústreďuje iba na podkožnú vrstvu a pôsobí tak, že v tukových bunkách dochádza k premene najväčšej časti energie na teplo. Aktivuje proces, ktorého výsledky budete vidieť už za 4 - 6 týždňov. O tom, že táto metóda funguje, sa môžete presvedčiť v galérii, kde sú fotografie pred a po zákroku.

Ako prebieha ošetrenie?

Priebeh terapie je veľmi príjemný. Nad brucho klienta sa nekontaktne nastaví aplikátor, ktorý je špeciálne tvarovaný tak, aby pokryl oblasť celého brucha. Po zapnutí klient začne cítit príjemné teplo v oblasti bruška. Po 30 minútach má klient ešte cca 30 minút pocit teplého bruška. Je to spôsobené tým, že tuk sa ohrial na požadovanú teplotu, ktorá sa v ňom naakumulovala.
Doporučený počet ošetrení je 5 (1 ošetrenie 1x za týždeň).

Nebojte sa zmeny!

Je pred vami dovolenka, svadba alebo nejaká dôležitá udalosť, alebo sa skrátka len necítite dobre vo "svojej koži"?Vanquish je ideálny pre tých, čo nemajú chuť ani čas na niekoľkomesačný tvrdý režim v posilňovni a chcú výsledky vidieť veľmi rýchlo.
Takáto zmena sa prejaví vaším lepším pocitom zo samého alebo samej seba a dodá nový impulz a energiu do života!
centrum_text1

Vanquish teraz v Centre estetickej a laserovej medicíny v Nitre!

Dermatologické laserové centrum v Nitre disponuje najmodernejšou laserovou technikou jedinečnou na slovenskom ako aj svetovom trhu. Dokáže bezpečne a efektívne odstraňovať celulitídu, eliminovať vrásky, ošetrovať akné, metličkové žilky či pigmentové škvrny, odstraňovať znamienka alebo bradavice, zbaví všetkých prebytočných chĺpkov na tele alebo na tvári. Okrem iného ponúka 3DEEP termolifting, fotorejuvenizáciu, mezoterapiu,  diamantovú mikrodermabráziu, chemický peeling alebo resurfacing. 
Zverte sa do rúk vyškolenému lekárskemu tímu a očaria vás viditeľné výsledky už na prvých sedeniach.

Viac informácií o tejto klinike krásy nájdete na lasercenter.sk 
laser_centrum

Dámy, pozor, teraz môžete mať ploché bruško za krátky čas aj vy!

Ak by ste mali radi ako lusknutím prsta o pár centimetrov menej, teraz máte skvelú príležitosť!

Práve prebieha súťaž, v ktorej môžete vyhrať 5 procedúr na neinvazívne odstránenie tuku na brušku. Víťazka si okrem toho môže užiť profesionálny styling a fotenie s nevesta.sk!

Začnite súťažiť tu 



Foto:

Chriss by nevesta.sk

Lasercenter.sk

Foto "pred a po":

Kateřina Fajkošová, MD

m.t. | 28.10.2013, 10:00

Fotogaléria

vanquish_pred_po_n3vanquish_pred_po_n4vanquish_pred_po_nvanquish_pred_po_n1laser_centrum_galeria_pred_povanquish_pristrojlaser_centrum_sutaz_galeriavanquish_pred_po_n3vanquish_pred_po_n4vanquish_pred_po_nvanquish_pred_po_n1laser_centrum_galeria_pred_povanquish_pristrojlaser_centrum_sutaz_galeriavanquish_pred_po_n3vanquish_pred_po_n4vanquish_pred_po_nvanquish_pred_po_n1laser_centrum_galeria_pred_povanquish_pristrojlaser_centrum_sutaz_galeriavanquish_pred_po_n3vanquish_pred_po_n4vanquish_pred_po_nvanquish_pred_po_n1laser_centrum_galeria_pred_povanquish_pristrojlaser_centrum_sutaz_galeriavanquish_pred_po_n3vanquish_pred_po_n4vanquish_pred_po_nvanquish_pred_po_n1laser_centrum_galeria_pred_povanquish_pristrojlaser_centrum_sutaz_galeriavanquish_pred_po_n3vanquish_pred_po_n4vanquish_pred_po_nvanquish_pred_po_n1laser_centrum_galeria_pred_povanquish_pristrojlaser_centrum_sutaz_galeriavanquish_pred_po_n3vanquish_pred_po_n4vanquish_pred_po_nvanquish_pred_po_n1laser_centrum_galeria_pred_povanquish_pristrojlaser_centrum_sutaz_galeria