Herečka Kristína Mečko zmenila svoj názor na svadbu!

V novom jesennom čísle Nevesty si v krásnych princeznovských robách zo Salónu Diamond zapózovala mladá krásna herečka Kristína Mečko. Ešte pred dvoma rokmi sa vyjadrila, že sa nikdy nechce vydávať. Zmenilo sa niečo na tom?
mecko_1
"Svoj postoj, že sa nikdy nechcem vydať, som trochu prehodnotila. Sťať sa môže všeličo a pokiaľ stretnem niekoho, pre koho budem výnimočná a pri kom budem mať pocit, že by som s ním dokázala žiť a zdielať každodenné situácie, tak je to možné a vedela by som si predstaviť aj tú svadbu," rozpráva Kristína Mečko, ktorú sme mohli v ostatnom čase vidieť v seriáli Búrlivé víno a je vraj možné, že sa tam ešte objaví.

mecko_2
S vizážistkou Anikó Farkas

A čo ju čaká najbližšie? "Budúci rok ma čakajú dva filmy. Pod svoje krídla si ma vzala česká agentúra Face Hunters, ktorá zastupuje exkluzívne len 35 hercov a ja som medzi nimi. Dúfam, že čoskoro sa mi otvoria brány českého film.

Kristínu môžete pravidlene stretnúť aj na hokejových zápasoch, kde ako členka Tipsportteamu spolupracuje na najvyššej hokejovej súťaži na Slovensku. "Natočili sme televízne spoty, ktoré sa vysielajú pred zápasmi, cez prestávky robíme súťaže pre divákov a ja pred každým zápasom v play off spievam na štadióne slovenskú hymnu. Spolu s dievčatami sme taký pekný doplnok hokeja."

kika_hokej

Ste zvedaví, ako Kristíne sadli svadobné šaty? Prvú stranu sme odhalili tu!


mecko_3
Kristína pri fittovaní svadobných šiat.

Foto: Chriss by nevesta.sk

Kristína  | 15.10.2013, 17:00