Čítajte nové jesenné číslo on-line Časopisu Nevesta!

Spríjemnite si chladné večery čítaním nového jesenného čísla Nevesty. Tá romantika vás zahreje pri srdci! Nádherné šaty, úchvatné účesy a líčenie... A opäť sme pre vás pripravili niečo, čo ste určite nečakali!
03_2013_uputavky_titulka_web

Chcete mať prehľad, čo sa deje vo svadobnom svete? Tak horsa do čítania - čaká na vás 168 strán plných krásnych fotografií a inšpiratívnych článkov.  


Nové číslo čítajte TU.


Stiahnuť do počítača alebo iPadu TU.


Editorialtinka_web_1_u
Módy sa netreba báť. Je to hra, a takmer o nič nejde. Nikto na to, že bol zle oblečený, ešte neumrel. Povedala stylistka Mirka Dobiš Michalková, ktorá vám v novom čísle radí, ako si poradiť so strihom svadobných šiat a celkovým stylingom. My však dodávame, že pri svadbe by sme to s tým zlým oblečením v žiadnom prípade neriskovali! Viete si predstaviť, že vás ženích po prvýkrát uvidí vo svadobných šatách, ako si vykračujete s otcom k oltáru, a z tej obrovskej nevkusnej šľahačkovej róby a so všetkými tými ozdobami a šperkami, zalapá po dychu a... Áno, ak to ustojí, nakoniec si vás zoberie. Ale na čo tieto stresy a potom nevydarené foto? Veď je to také jednoduché! Úplne bude stačiť, ak si zalistujete v novom čísle a inšpirujete sa tým, čo vám prvé padne do oka. Tých štýlov a možností je neúrekom! Len ich nezačnite všetky navzájom kombinovať... No áno, nakoniec to až také jednoduché asi nebude, ale niekde treba začať - napríklad tu a teraz! Tak hurá do čítania a nech nájdete veľa odpovedí na vaše otázniky okolo svadby. 
Príjemné čítanie želá celá redakcia!
Kristína | 20.10.2013, 19:00