Ľadová ikona módy: Victoria Beckham

Victoriu Beckham netreba zvlášť predstavovať. Bývalá speváčka popovej dievčenskej skupiny Spice Girls a manželka známeho futbalistu Davida Beckhama. Čím vyčnieva nad iné dámy s podobným osudom? Má jednoducho štýl. Udáva trendy, má vlastnú módnu kolekciu a jeden doplnok si na seba nikdy na verejnosti nedáva – úsmev.
viki
Victoria sa láskou k móde neprezentuje len na červenom koberci. Je upravená vždy a všade. Manželov zápas nie je výnimkou. Ak by ste čakali ležérne športové oblečenie, ste na omyle. Victoria stavila na módny kabátik a ostala verná svojmu štýlu. Elegancia nadovšetko. 
victoriabeckham
Dievčenský modrý svetrík s bodkami? Prečo nie? Victoria má ostré črty tváre a tento jemne romantický model ju príjemne osviežil. Topánky sú vysoké, no vďaka farbe nenápadne plnia svoju funkciu. Skvelou voľbou sú jednoduché biele šaty, ktoré podčiarkujú štíhlu postavu. Mimochodom, na známom internetovom prehliadači je práve informácia o výške a váhe jednou z najžiadanejších ohľadom jej osoby.
victoriabeckham
Spoznávate dámu po boku Victorie? Ak áno, nezapriete, že patríte medzi módnych „fajnšmekrov“. Anna Wintour, šéfredaktorka amerického Vogue, je diabol odetý v kúskoch toho najluxusnejšieho oblečenia. Victoria však vie, že ani diabol neodolá jej malej dcérke Harper. Preto na prehliadke svojej kolekcie posadila svojho manžela s dcérkou vedľa uznávanej Anny. Jej reakcia obletela celý svet - ľadová Anna Wintour sa na malú Harper po celú dobu usmievala. 
vitoriabeckham

Chcete sa zmeniť na štýlovú dámu? Inšpirujte sa!

britainfashionvictoriabeckham
victoria6
victoriabeckham
victoriabeckham
china_victoria_beckham
Victoria Beckham to so svetom módy myslí vážne. Zdá sa, že strohý štýl, kvalitné kúsky a akási tajomnosť je to, čo vo svete módy popri gýčovitých kreáciách chýba. Nenechajte si ujsť tohtoročnú kolekciu Victorie Beckham, ktorú vám predstavíme už onedlho. 

Foto: SITA/AP
Nina M. | 16.10.2013, 18:00