Zo zákulisia tvorby jesenného čísla NEVESTY 3/2013

Vďaka všetkým týmto skvelým profesionálom, ktorí líčili, česali, tvorili aranžmány, kytice, šaty, obleky, ozdoby, umožnili fotenie v úžasných priestoroch, požičali auto... mohlo vzniknúť nové jesenné číslo!
titulka_zakulisie_8_cislo
Hairstylista Boris Bordács sa tentoraz odviazal! Jeho extravagantné svadobné účesy na jesennú tému spolu s líčením Denisky Féher nadchýnajú kreativitou a nápaditosťou. S ozdobami do vlasov z kvetinového ateliéru FIORI je to skvelá "podívaná" :) Pózovali krásne modelky z MiX model management.

boris_kolaz

V Park Hoteli Tartuf Beladice sme splnili herečke Kristínke Mečko sen o princeznej :) V šatách zo Salónu Diamond si užila luxusný svadobný deň :) Líčila ju vizážistka Anikó Farkas a česal István Farkas. Nechýbala ani druhá modelka Paulínka z Heriett models, na ktorej skvele vynikol čierno-biely čipkovaný model. Nádherné kytice pripravili chalani z FIORI a zdobili nás balóny :)
diamond_kolaz
Na Wiegerovu vilu sme netrpezlivo čakali niekoľko mesiacov, pokiaľ prebehne rekonštrukcia a budeme v nej môcť zrealizovať vintage editoriál. Podarilo sa - so šatami zo Salónu St. Valentino. Líčenie a účesy modeliek z Heriett models bravúrne zvládla Lucka Lucid Sládečková, ktorá je špecialistka na retro líčenie :)

kolaz_wiegerova_vila

A tu sme si vychutnali aj bublinky, vďaka nášmu partnerovi fotenia Hubert J. E.

hubert_valentino_web

Inšpiratívne svadobné dymové líčenie si pre vás pripravila vizážistka Marika Kadučáková. Ako modelka jej pózovala Bianka z Fashionworld management. 

marika_kolaz

V Paláci Motešických sa opäť diali divy! Stretli sa tam totiž dvaja mágovia: vizážista Tomáš Vida/Dermacol a hairstylista Boris Bordács/Joico a o výzdobu sa postarala agentúra Wedday. To, čo predviedli s modelkami z MiX model management v nových modeloch zo Salónu Nicole, jednoducho muselo ísť na titulku! 

motesickych_kolaz

Veľmi sa tešíme zo spolupráce so stylistkou Mirkou Dobiš Michalkovou, ktorá vám v časopise bude radiť, ako sa zladiť a neprehnať to :) Mirku sme aj vyspovedali a nafotili v butiku LIU.JO v OC Mlyny v Nitre.

mirka_liu_web

Na záver to najnáročnejšie fotenie, z ktorého vznikli úžasné foto... Chriss sa pochlapila :) Veď posúdite sami. V Chateau Appony sa fotili súťažné svadobné šaty od Jarky Wurll Kocanovej, herec Tomáš Maštalír, smokingy Marco Mirelli a spoločenské a svadobné šaty od Janky Jurčenko. Vizážistka Zuzka Alex Puchríková a hairstylistka Lucka Freundová vytvorili z modeliek z MiX model management doslova bábiky a s chalanmi si tiež hravo poradili :) No najväčším fešákom bolo vraj retro Porsche 356 pána Lohnického... :)

appony_kolaz

Nové číslo vychádza už 20. októbra! Sledujte nás

Videli ste odhalené strany? TU.

Foto: Chriss by nevesta.sk
Kristína  | 16.10.2013, 17:00