Tajomstvo krásneho make-upu

Toľko komplimentov, že som opeknela, som ešte nikdy nedostala. Určite na tom majú podiel aj tehotenské hormóny šťastia, ale pripisovať im všetku slávu rozhodne nebudem. Ja som na svojom skrášľovaní totiž tvrdo makala!
pinuplook
Hľadala som a študovala, až som sa nakoniec dopracovala k blogerke, ktorá zmenila môj pohľad na líčenie. Lise Eldridge!
Lisa je vizážistka filmových hviezd, modeliek i členiek kráľovských rodín. Je to kultivovaná a príjemne pôsobiaca žena, ktorá učí ženy, ako byť krásnymi. Kde ju nájdete? Navštívte jej blog tu a presvedčte sa samy! 

Najužitočnejšie video? Za to naj považujem to, v ktorom radí, ako prekryť nedokonalosti pleti a zároveň vysvetľuje svoju stratégiu. Základom je, aby ste si uvedomili, že celá vaša pleť nepotrebuje stopercentné krytie a vy samy by ste si mali určiť, koľko percent vašej pleti potrebuje lepšie prekrytie a koľko percent stačí len jemne farebne zladiť a skrášliť a tým sa vyhli vzhľadu masky. Toto video si môžete pozrieť tu. O jeho úspechu svedčí aj počet pozretí, viac ako milión tristotisíc! 

lisaeldridgemakeup

Aby ste ale mohli začať, potrebujete svoju pleť dostať do formy. Na to vám jednoznačne odporúčam zaviesť Bi-Oil do vášho každodenného ošetrovacieho rituálu. Lebo nie je nič dôležitejšie, ako zdravo pôsobiaca pleť bez škvŕn a farebných nerovností. Lisa často používa make up Chanel Vitalumiére Aqua a vďaka nej naň teraz ani ja nedám dopustiť. Viac sa dočítate v mojej ostatnej recenzii. Ak si však nie ste isté, stačí si pozrieť jej videá zamerané na správny výber make-upu. Opäť neoceniteľné rady!

spotsposter2

A na záver – zbožňujem Lisine líčiace tutoriály. Mám rada aj sestry Pixiwoo, ktorých škola líčenia je naozaj úchvatná, ale Lisa ich predčila jednoduchosťou. Málokedy sa trápi zložitým tieňovaním, nemá problém nanášať tiene prstom a rúž naniesť bez štetca. No a čo? Aj tak to tak robíme všetky. Za mnohé, len jeden príklad – Lisa Eldridge pre Chanel.


images

Na záver mi nedá nespomenúť ešte jednu pomôcku pre všetky ženy, ktoré sa majú stretnúť so svojím ex tesne po rozchode. Tipy, ako z uplakanej tváre vytiahnuť jemnú ženskosť, vám dá opäť Lisa vo svojom tutoriáli tu. 

michelle

Veľa šťastia pri skúšaní :)


Michelle | 4.9.2013, 15:00