Beauty vychytávky z Kanady

Cestou z Calgary do Vancouveru som neobjavovala len krásy kanadskej prírody, ale nezabudla som aj na skrášľovacie poklady, o ktoré sa musím podeliť. Bio-Oil – obdoba nášho Bi-Oil, ktorý ma zlákal reklamou. Chanel Vitalumiere Aqua – taký iný make up. Clinique Pore Refining Solutions Instant Perfector – podklad pod make up.
chanel_makeup
Bio-Oil – obdoba nášho Bi-Oil ma zlákala reklamou. Ešte nikdy som olej na pleť nepoužívala, lebo ju mám zmiešanú a už vôbec nikdy by som nečakala, že mi mastnotu pomôže zredukovať. Olej, ktorý sa používa na jazvy, strie, dehydratovanú a staršiu pleť ma doslova dostal! Naučila som sa, že menej je pri jeho nanášaní viac a že ho treba krúživými pohybmi votrieť do pleti. Za túto masáž sa mi pleť odvďačila zjednoteným tónom, rýchlou liečbou jazvičiek po akné, aj keď si s pigmentovými škvrnami, ktoré mi po akné zostávajú veľmi neporadil. Používam ho každý večer po vyčistení pleti a nechám ho dôkladne vsiaknuť. Ráno je moja pleť ako po odborom ošetrení. Vivat Bio-Oil!

olej_1

olej_2

Chanel Vitalumiere Aqua – taký iný make up. Prečo? Lebo jeho základom je voda, o čom sa presvedčíte, ak ho pred použitím poriadne nepretrepete. Až potom sú jeho zložky pripravené na použitie. Prečo je lepší ako tie ostatné? Lebo má výbornú (strednú) kryciu schopnosť a zároveň na vašej pleti nevytvorí dojem masky. Nezabúdajte, že make up nie je korektor. Je to ten typ make up-u, po ktorom túžime všetky a môžem vás ubezpečiť, že sklamanie nehrozí. Je absolútne jemný a prirodzený. Používam odtieň č.20 z béžovej rady, ktorý sa môjmu odtieňu pleti absolútne dokonale prispôsobí. Pleť sa nemastí (4-5 hodín bez mastnoty je úspech, inak by váš make up bol asi betón) a je stále krásne prirodzená. Dokonca som dostala komplimenty, že som opeknela (no moju tajnú zbraň neprezradím). V návode ho odporúčajú nanášať prstami a ja súhlasím. Chanel má dve rady odtieňov – béžové (beige) a ružové (beige rosé), takže výber je jednoduchší.

chanel_makeup

Clinique Pore Refining Solutions Instant Perfector – podklad pod make up, ktorý zaistí, že póry na pleti budú menej viditeľné a lesk bude zredukovaný. A svoju úlohu plní. Lenže cena okolo 24 eur za malú tubičku mnohé z vás možno odradí. Ja hlásim spokojnosť. Pekne pleť zjednotí (predáva sa v troch odtieňoch, ktoré pri rozotieraní splynú s pleťou) a prirodzene pleť zmatní.

pore_refiningsolutions_clinique

Nabudúce – tiene, rúž a lesk značky Chanel, ktoré k sebe ladia a vytvoria hviezdny look

Michelle | 28.8.2013, 13:00