Johnny Depp: Nechajte sa zviesť

Pri mene Johnny Depp si nejedna z nás túžobne vzdychne a predstaví si tohto nesporne mimoriadne príťažlivého herca. Napriek tomu, že sa z tohto lámača ženských sŕdc a okrem toho aj veľmi talentovaného a úspešného herca, stal tento rok päťdesiatnik, stále má čosi do seba. Jeho charizma a osobitný šarm sú zrejme jednou z príčin, prečo mal Johnny Depp toľko partneriek. Chcete vedieť, ktoré známe ženy neodolali jeho vyžarovaniu? Nech sa páči...
johnny_depp

Jednou z prvých známych partneriek Johnnyho Deppa bola herečka Jennifer Grey, s ktorou bol koncom osemdesiatych rokov dokonca zasnúbený. Ak sa vám toto meno zdá povedomé, ide o Baby z filmu Hriešny tanec.

 

johnny_depp4


Vzťah sa však rozpadol po tom, čo si Johnny zahral vo filme Nožnicovoruký Edward s herečkou Winonou Ryder. Tá si jeho srdce naozaj získala – dôkazom je, že si Johnny dal na pravú ruku vytetovať nápis „Winona Forever“ (prekl. Winona navždy).

Keď som sa stretla s Johnnym, bola som nepoškvrnená a nevinná panna. Johnny všetko zmenil. Bol pre mňa vo všetkom prvý – prvý bozk, prvý ozajstný priateľ, prvý snúbenec a aj prvý muž, s ktorým som mala sex." Jedným z dôvodov, prečo sa ich vzťah skončil, bol údajne Winonin otec, ktorý povedal, že je Winona príliš mladá na sobáš.


johnny_depp3

 

Po rozchode s Winonou nasledovalo pre Johnnyho obdobie prelietavosti – za jeden rok sa mu podarilo vystriedať tri partnerky! Jednou z nich bola pornohviezda Traci Lords. A o tri roky neskôr, v roku 1993, to boli dokonca štyri partnerky za rok!

 

johnny_depp2


Neskôr nasledoval dlhodobejší, až štvorročný vzťah, so známou britskou modelkou Kate Moss. Títo dvaja boli dokonca dva mesiace zasnúbení. Rozchod prebehol v tichosti, no Kate sa priznala, že jej trvalo roky, kým sa z toho úplne dostala.


johnny_depp1

 

Asi najznámejšou partnerkou Johnnyho Deppa bola Francúzka Vanessa Paradis, s ktorou sa dal dokopy hneď po rozchode s Kate Moss pri natáčaní filmu Deviata brána. Z ich lásky vzišla dcéra Lily Rose Melody a syn John „Jack“ Christopher. Hoci každý čakal, že dvojica svoj vzťah spečatí svadbou, stal sa pravý opak. Pár v júni 2012 ohlásil rozchod a Johnny Depp bol opäť single.

 

johnny_depp5


Ak si myslíte, že bol Johnny svojej partnerke Vanesse verný, zrejme vás sklameme, pretože v médiách sa šuškalo o jeho aférach s viacerými ženami. Jednou z nich bola herečka Christina Ricci, s ktorou mal údajne románik v čase, keď Vanessa čakala ich dcérku. V roku 2002 zase prežil flirt s Penelope Cruz, neskôr to bola vraj aj Keira Knightley a po nej Marion Cotillard, či Eva Green.

 

Podľa tejto pestrej plejády sa zdá, že Johnny nezabudol takmer na žiadnu zo svojich hereckých kolegýň. V súčasnosti sa po jeho boku objavuje mladá, len 27-ročná Amber Heard.

 

Foto: SITA/AP, imnotobsessed.com, allstarpics.net, fashionforfashionlovers.com 

Petra  | 8.9.2013, 18:00