Ona je Madonna... II

Popová diva a herečka, ktorú netreba bližšie predstavovať, si prešla viacerými nevydarenými vzťahmi. Chodila s raperom, basketbalistom a dokonca aj s pornohercom. Akí boli muži jej života?
madonna-guy_tit

Carlos Leon – tak sa volá muž, ktorého Madonna stretla počas prechádzky v známom newyorskom Central Parku. Tento sexi fitness tréner si získal jej srdce v roku 1994 a o dva roky neskôr mu priviedla na svet dcéru Lourdes. Ani s týmto mužom však Madonna príliš dlho nevydržala a krátko po tom, čo prišla malá Lourdes na svet, ho opustila.

 

madonna-carlos

 
Po nevydarenom vzťahu s Carlosom Leonom bola Madonna dva roky single, teda, lepšie povedané, na verejnosť neprenikli informácie o žiadnom mužovi po jej boku. Až v roku 1998 sa začala stretávať s scenáristom Andym Birdom.

 

Po troch mesiacoch sa začalo šuškať, že je Madonna „v tom“ a údajne podstúpila interrupciu. Tieto informácie však mohli byť len klebetami zo strany neprajníkov. Faktom však je, že po jeden a polročnom vzťahu sa pár rozišiel a svoj príbeh predal bulvárnym plátkom.

 

guy-ritchie


Azda najznámejším partnerom hviezdnej Madonny bol britský filmový režisér a producent Guy Ritchie. Speváčka sa s ním zoznámila vďaka Stingovi a jeho manželke Trudie. V auguste roku 2000 priviedla Madonna na svet syna Rocca a v decembri, len deň pred Vianocami, sa konala svadba. Miesto bolo skutočne rozprávkovo romantické – hrad v Škótsku. Dve deti sa dvojici zrejme zdali primálo, a tak si v roku 2006 spolu adoptovali chlapčeka z Malawi.

 

madonna_rodina


Treba uznať, že vzťah s Guyom Ritchiem vydržal na Madonnine pomery fakt dlho. Rozvod na seba nechal čakať až osem rokov. Dôvodom malo byť to, že sa speváčka zaplietla s bejzbalistom Alexom Rodriguezom. Treba však dodať, že smútok z rozchodu zmiernila skutočnosť, že po ňom sa stal z Ritchieho bohatý muž.

 

madonna-brahim


Od čias rozchodu s britským režisérom žiaden zo speváčkiných vzťahov príliš dlho nevydržal a po jej boku sa objavujú samí zajkovia. V roku 2009 to bol o tridsať rokov mladší model Jesus Luz a v roku 2011 francúzsky tanečník Brahim Zaibat (26), s ktorým je táto udržiavaná päťdesiatnička aj v súčasnosti.

 

Foto: SITA/AP, thesun.co.uk

Petra  | 2.8.2013, 10:00