Svadobné šaty Yolan Cris 2014

Keď sa stretne štýl hippie s vintage, vznikne romantická kolekcia s množstvom čipiek a ľahkých materiálov. Yolan Cris, ktorá víri vody v oblasti svadobnej módy svojimi originálnymi a odvážnymi modelmi, opäť vytvorila kolekciu prekypujúcu pútavými modelmi oplývajúcimi originálnym štýlom. Poďte sa pozrieť, čo si pre budúce nevesty pripravila tentokrát.
yolancris_tit

Kolekcia, ktorú návrhárka predviedla na barcelonskom móle, v sebe ukrýva dve dekády svadobnej módy, z ktorých jedna vychádza z druhej a spolu sa dokonale dopĺňajú. Okrem silnej inšpirácie vintage štýlom a hipisáckej uvoľnenosti v kolekcii na rok 2014 nájdeme aj modely, ktoré akoby tam ani nepatrili a prekvapia odvážnymi strihmi sukní.

 

yolancris_063

 

yolancris_005

 

yolancris_007


Ako to už u Yolan Cris býva zvykom, jej kolekcie sa nesú vždy v niekoľkých líniách. Tentokrát ide o päť línií – Glint Couture, Boho Girl, Romantický Vintage, Romantický Príbeh a Couture Pokladov.

 

yolancris_049

 

yolancris_009

 

yolancris_011

 

yolancris_015


Hlavnou črtou, ktorá spája všetky línie, je jednoznačne romantika. Čipky, detaily, ľahkosť, snové a éterické prvky – to všetko pôsobí nežne, jemne a mimoriadne žensky. Strihovo rozmanitá kolekcia ponúka pestrú paletu modelov a vybrať si z nich ten naj je veru milá úloha.

 

yolancris_055

 

yolancris_021

 
Vintage modely predstavujú sofistikované línie, premyslené detaily a ak milujete starosvetský štýl, tieto kúsky si zamilujete. Jednotlivé šaty si vás získajú čipkami prepracovanými do najmenších podrobností, nežnými jednoduchými strihmi a úžasnou slonovinovou farbou. Táto kombinácia je jednoducho čarovná!

 

yolancris_075

 

yolancris_003

 

yolancris_023


Pre dámy, ktoré majú rady trošku extravagancie, vymyslela Yolan Cris zaujímavé modely s nádychom tých rokov sedemdesiatych. Pozrite sa napríklad na tento zvodný kúsok – biele minišaty a na nich sexy sieťka s háčkovanými kvetinkami. Úžasným retro modelom sú aj tieto šaty doplnené klobúčikom – padavá sukňa lemovaná čipkou a voľný top doplnený rozkošnou priesvitnou halenkou – čistá romantika!

 

yolancris_073

 

yolancris_042

 

yolancris_017

 

yolancris_029

 

yolancris_069


Výstrednosť je badateľná aj pri modeloch s mohutnými balónovými sukňami, ktoré odhaľujú pekné nôžky. A hoci tieto modely pôsobia trošku nepohodlne (a vďaka nadýchaným sukniam asi aj sú), nezabudnite, že sa vydávate len raz (teda, všetkým nevestám to prajeme), a tak si pre krásu musíte aj trošku vytrpieť. S modelmi od Yolan Cris vás však zaručene nikto nebude považovať za „takú obyčajnú nevestu“, budete štýlová a zvodná zároveň. Čo viac si priať?

Foto: Barcelona Bridal Week

Petra | 31.7.2013, 09:00